Starfish Beach

2020-03-14 @ 09:19:40
På söndagen åkte vi på en utflykt igen, nämligen till Starfish Beach! Hade läst lite innan om den och vår taxinisse som har kört oss både till Cable Car och även Bai Sao, rekomenderade verkligen denna stranden. Enligt honom var det den finaste stranden på hela ön. Vi var lite skeptiska men tänkte iallafall ge de en chans. Det tog ca 45min att komma dit och vägen var brutal hahah. Vi körde i ca 30min på en grusig gropig väg där man endast kunde köra i typ 10km/h och man satt verkligen och studsade i baksätet. 
 
När vi väl kom fram såg vi sjöstjärnorna som stranden är känd för, och jag säger bara WOW! Kände lite innan att hur coolt kan det vara att se några sjöstjärnor?? Men de var verkligen superfräcka och något utöver det vanligt! Stora, röda och skalet var helt hårt och taggigt! De låg utspridda lite överallt i vattnet så man fick se vart man satte fötterna när man skulle doppa sig. Sanden var kritvit och vattnet var klarblått. Lunchen åt vi på en restaurang mitt ute i vattnet och jag var verkligen SÅ imponerad av detta stället! Tog en miljon bilder men som alltid, är det svårt att se hur fint det faktiskt var. Denna utflykt var 100gånger bättre än turen till Bai Sao enligt både mig och Jocke. Så jävla nöjd över att vår taxinissi rekomenderade denna stranden. En riktigt lyckad utflykt!
 
På kvällen gick vi tillbaka till en av våra favoritrestauranger och besätllde 4 förrätter som blivit vår nya grej. Vegetariska vårrullar såklart<3 men även vårrullar fyllda med krabba och räkor blev en favorit!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0