Ögonbottenundersökning👀

2020-02-04 @ 19:18:22
Igår jobbade jag hemifrån eftersom jag hade fått tid hos en ögonmottagning i Trollhättan mitt på dagen! Var ju över 6 månaders väntetid i Uddevalla så jag skulle slussas vidare till Göteborg men från ingenstans så öppnades det i Trollhättan haha? Gött för mig iallafall. De två som gjorde "förundersökningen" var på mottagningen i thn för första gången, de fick rulla in maskinerna från andra rum så kändes typ som att jag var deras första patient?
 
De hällde i en vätska i ögonen på mig för att vidga pupillerna och jag såg verkligen helt flippad ut hahaha. Vågade knappt kolla på varken patienter eller läkare när jag satt i korridoren och väntade på min läkare. Tänkte snapa lite för att visa hur skeva mina puppiller var men synen blev helt kaos av dropparna. Såg absolut 0 på nära håll asså allt var svinsuddigt så det var bara att sitta där i 30min och vänta på att puppillerna hade blivit tillräckligt stora. Gjorde sedan en ögonbottenundersökning där läkaren lyste rakt in i ögat och kollade på ögonbottnen i alla olika vinklar. Hon kollade om jag ev hade någon glaskroppsavlossning(?) men allt såg bra ut! Ögonen och ögonvätskan hade fått sig en smäll av hjärnskakningen men det var inget som var skadat iallafall så det var ju skönt! 
 
Nu har man verkligen trakasserat varenda hörn inom sjukvården!:) Har typ kollat allt som går att kolla och nu ska jag bara fortsätta gå hos min sjukgymnast så får jag bara hoppas att alla mina besvär lägger sig helt med tiden. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0