Första soldagen & Alla hjärtans dag!

2020-03-04 @ 20:14:10
På fredagen var det första soldagen(!!) och vi la oss på stranden nedanför oss. Vi bodde väldigt bra och det var egetligen bara en väg emellan hotellet och stranden. Det var 30 grader i skuggan så ni fattar ju att man brann upp när man låg i solen. Tacka gudarna för att det fläktade!
 
Vi tog en promenad på stranden och la oss sedan som 2 strandade sälar i varsin solstol. Sedan började det. Inom loppet av 1,5h hade Jocke hunnit bada 1000 gånger, varit på en massage och frågat om vi skulle spela spel. Kände bara huuuuuur ska dessa veckor gå, med den rastlöse själen. En annan ville ju bara ha lite jävla lugn o ro :P Som tur var lugnade han ner sig och klagade efter de första timmarna, inte en enda gång under dessa två veckor? SKÖNT! Vid 16 drog vi till poolen och hängde där en stund innan vi duschade snabbt och gick ner till stranden igen för att kolla på solnedgången. Jag hade köpt med lite godis från Sverige så vi satt där i varsin säck, drack bärs, käkade götta, kollade på solnedgången och bara levde life. Snacka om en bra alla hjärtans dag! 
 
När det blev mörkt gick vi längs stranden och satte oss på en restaurang som såg mysig ut. Dagen till ära ville vi äta nere vid vattnet och mysa till det lite extra. Vi tänkte att vi skulle ta ett säkert kort och körde på varsin hamburgare. När Jocke tog en tugga så frågade jag om det var gott och han svarade då att köttet smakade lite konstigt och lite annorlunda. När jag sedan smakade själv så höll jag fan på att spy rakt ut! Finner fan inga ord för hur VIDRIG maten var! Den smaka verkligen SKIIIIIIIIT alltså det var helt sinnessjukt. Köttet var typ grått blandat med små lökbitar och vi är 10000% på att dom serverade oss råtta eller hund eller något sjukt?! Spyr av tanken på den maten asså, usch! Var det vidrigaste jag någonsin ätit och vi lämnade hela jävla tallriken och drog därifrån. Vi satte oss på en annan mysig restaurang och beställde varsin bananasplit istället hahah. Den kompensera vår traumatiskta upplevelse och sammantaget var vår alla hjärtans dag superbra!🥰

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0