En molnig måndag

2020-03-07 @ 21:52:20
Måndagen skulle leverera regn och moln hela dagen enligt yr, men något regn blev det inte. På morgonen hade vi en blandning av sol och moln som sedan övergick i moln moln och moln. Vi "solade" och badade hela dagen ändå och efter dagens slut hade jag bränt mig på båda armarna. Lite lurigt när man inte tror att solen tar, och då smörjde jag ändå in mig med spf 30. Vid dagens slut tog vi varsin oljemassage på 1h på stranden innan vi plumsade i poolen vid hotellet. Blev sedan lite yatzyspel på vår uteplats. 
 
Middagen käkade vi på Saigon Eatery, en restaurang vi hade blivit tipsade om. Första gången jag käkade brunt ris, och maten var supergod! Vi tog sedan en sväng in till nattmarknaden igen och testade på rullad glass. Vietnamester använder sig av en frusen platta och gör glass av olika frukter. Var helt okej gott, värt o prova! 
 
På kvällen upptäckte vi att vi hade fått in en ödla på rummet. Städpersonalen lät alltid vår dörr ut till toan vara öppen efter dom städade vårt rum på morgonen, så den måste ha smitit in då. Vår toalett var en ute-toa så vi duschade nästan under bar himmel, så jävla nice! Jocke tyckte dock inte det var lika fräckt med lite besök. Jag som hatar kryp har verkligen noll problem med ödlor men hade det däremot varit en kackerlacka hade jag fått både en stroke och hjärnblödning på samma gång. Hade tvingat jocke jaga ut den så nu var det helt enkelt mitt ansvarsområde att jaga ut ödlan. Tillslut lyckades vi jag få ut den och Jocke kunde pusta ut!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0