Bai Sao Beach

2020-03-10 @ 22:09:14
Natten mellan ons och tors vaknade jag av att min mage ballade ur. Hade liksom varit förstoppad i typ 5 dagar och nu vände de helt plötsligt från ingenstans, snacka om att gå från 0 till 100 hahah. Tänkte att det inte kunde vara saaaaant att jag skulle åka på samma skit som Jocke! Har aldrig åkt på något när jag har rest i Asien (peppar peppar) innan. När jag sedan vaknade på morgonen så kändes det ändå helt okej men min mage var katastrof hela dagen haha. Var bara att bita ihop eftersom vi hade planerat ytterligare en utflykt! 
 
Vår lilla taxinisse hämtade upp oss halv 9 och så bar det av till stranden Bai Sao som ligger på andra sidan ön. Vi hade läst att det skulle vara en av Asiens finaste stränder så förväntningarna var höga! Stranden var fin men inte riktigt Koh Lipe-stuk på det hela enligt mig. Jocke tyckte den var nice, och jämfört med Long Beach nedanför hotellet så var den riktigt bra. Dock rätt smutsigt då de blåser in en hel del skit på stranden, men restaurangpersoneln gick runt och sopade på dagarna så det blev ändå hyfsat rent! Tycker helt klart det var värt ett besök iallafall!
 
På kvällen höll vi oss till våra vanliga rutiner, strand-dusch-solnedgång-käk. Vi köpte sedan med oss vattenmelon till hotellet som snacks framför en dokumentär vi började kolla på. En superbra dag!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0