Myskvällsmat med världens bästa lillasyster❤️

2020-02-11 @ 21:55:12
(null)


Helgen🥳

2020-02-10 @ 06:53:03
I helgen hade jag jobbhelg på MQ! Kommer troligtvis sluta där inom en snar framtid eftersom schemat ska läggas om och jag inte är sugen på att jobba mer än en helg i månaden. Alternativet är att jobba varannan lördag men är inte sugen på att boka upp 2/4 helger ändå. Försvinner lördagen så känns ju hela helgen förstörd trots att jag har söndagarna ledigt! Men det återstår att se, inget är ju klart ännu. 

Efter att jag slutat jobbet i lördags så åkte jag direkt hem till mamma eftersom det var kalas för Wilma🥳 Grill och tårta, en helt fantastiskt kombo! Igår mötte Jocke upp mig på torp efter jobbet och så tog vi en sväng och handlade lite bra-att-ha-grejer inför resan! Idag måste jag packa heeeeela kvällen eftersom jag inte orkade göra de igår🤦🏼‍♀️

(null)Harrys med tjejerna✨

2020-02-09 @ 20:44:42
I fredags hade vi bokat bord på Harrys med fantastic five! Tyvärr blev rebbe sjuk så vi blev en man kort💔 

Vi satt i flera timmar och bara myste och pratade✨

(null)


I torsdags fyllde minstingen fjortis✨🎁🎉💛

2020-02-09 @ 09:48:20
(null)
(null)


Ögonbottenundersökning👀

2020-02-04 @ 19:18:22
Igår jobbade jag hemifrån eftersom jag hade fått tid hos en ögonmottagning i Trollhättan mitt på dagen! Var ju över 6 månaders väntetid i Uddevalla så jag skulle slussas vidare till Göteborg men från ingenstans så öppnades det i Trollhättan haha? Gött för mig iallafall. De två som gjorde "förundersökningen" var på mottagningen i thn för första gången, de fick rulla in maskinerna från andra rum så kändes typ som att jag var deras första patient?
 
De hällde i en vätska i ögonen på mig för att vidga pupillerna och jag såg verkligen helt flippad ut hahaha. Vågade knappt kolla på varken patienter eller läkare när jag satt i korridoren och väntade på min läkare. Tänkte snapa lite för att visa hur skeva mina puppiller var men synen blev helt kaos av dropparna. Såg absolut 0 på nära håll asså allt var svinsuddigt så det var bara att sitta där i 30min och vänta på att puppillerna hade blivit tillräckligt stora. Gjorde sedan en ögonbottenundersökning där läkaren lyste rakt in i ögat och kollade på ögonbottnen i alla olika vinklar. Hon kollade om jag ev hade någon glaskroppsavlossning(?) men allt såg bra ut! Ögonen och ögonvätskan hade fått sig en smäll av hjärnskakningen men det var inget som var skadat iallafall så det var ju skönt! 
 
Nu har man verkligen trakasserat varenda hörn inom sjukvården!:) Har typ kollat allt som går att kolla och nu ska jag bara fortsätta gå hos min sjukgymnast så får jag bara hoppas att alla mina besvär lägger sig helt med tiden. 

(null)


Lunch med Alma!💛

2020-02-04 @ 18:58:07
Förutom promenad och solning så hann jag i söndags, även med en lunch tillsammans med Alma! Blev såklart en Ester från roomer. Tänkte att de skulle vara svingött vid deras vägg eftersom det var helt vindstilla hemma, men de blåste fan storm i stan? Inte speciellt skönt. 

Resten av kvällen hängde jag hos mamma och busade med Leah! Försökte lära henne säga R och det gick hyfsat bra! Sitter inte helt än men är nog inte jättelångt kvar tills de gör de heller😁 

(null)


Här kan man ligga och sola 2 januari😌

2020-02-04 @ 18:51:53
(null)


Söndagspromenad i solen med dom bästa❤️

2020-02-04 @ 18:50:24
(null)


En tur till Göteborg!🥂✨

2020-02-04 @ 18:37:46
I lördags tog jag och Ida tåget ner till Göteborg för att hälsa på Emma! Vi strosade runt i butiker medans hon jobbade och jag fick äntligen köpt mig en ny väska! Eller rättare sagt två stycken. Vi tog sedan vagnen hem till Emma när hon slutade och lagade tacos och drack vin. En och annan hotshot blev det också, något som numera är standard! 
 
Vi tog sedan ett glas bubbel på något hak som låg mittemot Tacos & Tequila. Minns inte vad de hette men det var en väldigt mysig bakgård iallafall. Vi gick sedan vidare till Zamenhof för att spela rundpingis!! Det var dock dömycket folk som spelade så fanns tyvärr inga lediga rack. Vi körde en omgång  jenga istället och det var faktiskt kul! Aldrig kört de innan men vi regerade verkligen?? Tror folk runt omkring var rådigt imponerade av oss som behövde en stol för att lägga klossarna i slutet! Jag fick tyvärr runda av mitt i spelet för att bokstavligt talat springa till vagnen eftersom jag skulle med bussen hem till Uddevalla på kvällen! En väldigt mysig och rolig dag!✨✨

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


RSS 2.0