Hejdå MQ👋🏼

2020-04-08 @ 20:26:56
Och så var min sista helg på MQ/MarQet gjord. Känns väldigt tråkigt men samtidig som att jag slutar vid precis rätt tidpunkt. Speciellt nu när situationen ser ut som den gör i världen. Jobbade bara 3h i både lördags och söndags så det kändes knappt som att jag hann komma dit förrän det var dags att åka hem igen. Jag blev aldrig permitterad eftersom jag ändå sagt upp mig, men eftersom öppettiderna kortats ner och schemat hade lagts om lite så blev det två korta pass. Jobbade 11-14, riktiga drömmtider haha så jag hann njuta av solen när jag kom hem båda dagarna. 
 
Trodde det skulle vara stendött i butiken men det fanns o göra hela tiden. Kände mig nästan lite rädd för kunderna och ville helst inte vara i närheten av dom hahaha.. tänkte att precis alla hade corona och blev lite irriterad när folk hängde över disken när dom skulle betala. Skönt att många kunder var med i matchen och fattade att dom skulle hålla avstånd!
 
Känns så sorgligt att jag inte är en del av MQgänget längre.. Har ändå jobbat där i fem år. Kommer sakna mina goa, snälla och såååå omtänksamma kollegor. Känns som att jag har haft massa extramammor under min tid där och jag har alltid känt att det har varit roligt att gå till jobbet. Det blev inte ens jobbigt att kombinera mitt "vanliga" jobb på kontoret med en jobbhelg på MQ heller. Trodde  bara det skulle bli under en kort period men här står vi 2 år senare. Hur sjukt är det inte att tiden har gått SÅ fort?! 
 
Fick en superfin hejdå-present och jag lämnade även lite götta till gänget! Nu börjar ett nytt kapitel i livet; 100% jobbfria helger<3

(null)
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0