Precis vad jag behövde🙏🏼

2019-10-31 @ 20:03:59
Alltså kan ej beskriva hur skönt och välbehövligt det var med en massage idag. Hade bokat på Pangea, tredje gången jag är där och är alltid lika nöjd. 

Nu har vi precis käkat och ligger i soffan och kollar på hockey! 

(null)


Fix, trix & akupunktur🔨

2019-10-30 @ 21:56:00
Nu har halva veckan passerat och vi har börjat greja ordentligt i de andra sovrummet. Hade önskat att de skulle varit klart vid detta laget men så blir det när man är lite slapp! Förra veckan fick vi bort de sista klistret från väggarna och i söndags blev jag såå rastlös när jocke låg och sov här hemma. Nu i efterhand kanske jag inte tycker det var så schysst att dra igång slipmaskinen hahaha men hade inte en tanke på de då. Slipade klart hela rummet och hade slipdamm öööööööverallt. Förstår varför folk inte väljer att bo i sin renovering, hade varit så skönt om även de rummet varit klart när vi flyttade in. 
 
(null)
 
I måndags började jag skära bort flisorna längs golvlisterna men blev helt rasande när jag inte kom åt överallt, så jag bände upp alla golvlister istället. Fick bort allt och när jocke slipade där listerna suttit så började jag spackla. Hann nästan klart hela rummet, sparade kanterna i rummet till dagen efter eftersom de är svårast plus att energin var 0. 
(null)
(null)
 
Igår slipade Jocke spacklingen från dagen innan och jag spacklade kanterna! 
(null)
(Sorry för tråkiga bilder nu men lägger upp detta för min egen skull haha)
 
 Idag var det dags för femte gången av akupunktur. Skulle träffa en annan sjukgymnast idag och var inte alls taggad på de eftersom jag gillar min andra. Meeeeen hon var faktiskt skitbra!! Hon satte nålarna lite annorlunda och kände att dom tog på ett annat sätt idag, det är nog för att jag har blivit lite "van" vid de andra. Kände hur musklen riktigt ryckte i nacken och typ krampade mot nålen fram och tillbaka. Sjuk känsla haha! Hon satte 5 i huvudet, 2 i nacken och hör och häpna; 2 i armarna samt 2 lite längre ner på ryggen. Har inte vågat sätta i fingrarna innan men idag kände jag mig liiite modig, så de blev 2 i armarna iallafall. Hon sa att jag såg ut som en igelkott med nålar överallt. När hon drog ur allihop så hade hon prickat 3 blodkärl i huvudet hahaha det är ett evigt jävla tjötande kring dessa blodkärl. När jag kom hem så var det bara att byta om till arbetskläder igen. Jocke hade nästan slipat klart men tog över de sista och fyllde även i med lite spackel på vissa ställen!
 
Imorgon har jag bokat in en massage efter jobbet, kommer sitta som ett slagskott i krysset!

Min helg💯💯

2019-10-28 @ 21:21:53
I fredags åkte jag Jocke Gadd och Kevin till halloween på Liseberg! Vi slängde i oss varsin burgare på vigårda innan vi drog till området. Där gick vi både the experiment och skogen (läs jag och Gadd). Grabbarna banga skogen efter att ha tappat talförmågan efter the experiment haha! 40-50 min kö blev 2h och grabbarna kunde inte varit nöjdare som satt och drack bärs under tiden vi stog i kö🤷🏼‍♀️

(null)
(null)
(null)
(null)

I lördags fick jag besök av bästis! Hon kikade på radhuset och vi åkte sedan hem till mamma och lunchade. Där blev vi sedan kvar i  över 3h och bara pratade och hade de mysigt. Mamma, Wilma och leah åkte sedan med mig hem och så tog vi en promenad på Misteröd. 
(null)

Lördag kväll spenderades sedan tillsammans med Sanna & Clara. Vi käkade lite tapas och bara myste i soffan!
(null)

Söndagen bestod av tipspromenad, häng hos mamma, bakishäng 2.0 (för Jocke) och avslutades sedan med grill. Blev grillpremiär i radhuset, en succé!🥩🤤 (null)
(null)En kväll full av sport🏒⚽️

2019-10-24 @ 21:05:40
(null)


Häng hos mormor❤️

2019-10-23 @ 22:00:18
Idag var jag tillbaka på jobbet igen, fast endast med 50% skärmtid. Blir arkivering halva dagarna för att avlasta hjärnan lite! Åkte sedan hem till mormor och hängde hela kvällen. Vi käkade falafelrulle till kvällsmat, bästa skiten🥰

(null)


Hemma från jobbet!

2019-10-23 @ 20:24:31
I måndags och tisdags var jag hemma från jobbet pga skallen som bråkar med mig. Har grejat i extrarummet, tagit promenader, lagat mat och bara tagit de lugnt dessa dagar. I måndags hade jag ett telefonmöte med läkaren och i tisdags fick jag en akuttid på vårdcentralen. Äntligen bestämde hon sig för att skicka mig till en ögonspecialst, så nu väntar jag på en kallelse till näl. Igår var jag även på akupunktur för fjärde gången och tro de eller ej, men de gick fan skitbra! Hon satte dock bara 3 nålar i huvudet pga min syn/yrsel, blev inga "under skallen" denna gången. Sedan satte hon 5 som vanligt i skulderbladen och jag blödde inte från en enda nål när hon plockade ur dom. På kvällen tog sedan jag och Jocke en kvällspromenad och spanade in vart skjutningen var häromnatten. Nyfiken som man är🤪

(null)


Ny månad, akupunktur och massa annat

2019-10-21 @ 12:11:32
1 oktober och det var dags för min första akupunktur. Blev rekomenderad av min naprapat att sätt nålar eftersom jag var så himla spänd i nacken. Som ni antagligen vet vid det här laget så är jag dödsrädd för allt som har med nålar att göra. Var sviiiiiiiinnervös varje dag i 2 veckor innan jag skulle dit hahaha. När jag väl kom dit så ställde hon lite frågor och kände o klämde i nacken och huvudet. Eftersom jag blir snrurrig varje gång jag rör på huvudet så blev hon osäker på om hon verkligen skulle sätta akupunktur på mig men jag sa att vi kör! Hade ingen lust att gå ut därifrån utan att ha prövat iallafall. Hade ju ändå varit nervös i två veckor liksom haha. Jag hade noll koll på hur det skulle gå till och de enda jag "visste" var att jag skulle få nålar i nacken. Det stämde dock inte riktigt utan det var i HUVUDET:) jag skulle få nålar:). Började må redigt illa när hon berättade det, och ännu värre blev det när hon visade storlekarna på de olika nålarna. I huvudet var det tunna och när jag frågade hur djupt hon skulle sätta dom så svarade hon att det berodde på hur mycket fett jag har i huvudet. Hahahah dåååååå höll jag på att kola vippen asså.
 
Sen var det dags att sätta igång! Hon satte totalt fem nålar i huvudet och även tre i skulderbladet. Hon sa att de räckte med så få eftersom det var första gången. Den första satte hon mitt i huvudet, sedan satte hon två vid typ tinningen på varsinsida och tillsist två i bakhuvudet på varsin sida. Själva sticket gjorde inte speciellt ont med dra åt helvete vad ont det gjorde när hon satte in nålarna på högersidan. Både vid tinningen och i bakhuvudet, men speciellt i tinningen. Efter 10min kom hon och skruvade på alla åtta nålar, och det är en speciell känsla asså. Hon skruvade tills jag sa stopp, dvs tills det "tog emot". När hon hade skruvat på alla nålar i huvudet så hade hon aktiverat muskeln asså fyyyyyyfan vad ont det gjorde i huvudet. Kändes som jag hade en midsommarkrans som spände runt huvudet  som bara blev tajtare o tajtare. Kunde knappt svara när hon pratade med mig eftersom det gjorde ont när jag rörde på munnen. En av nålarna i skulderbladet skruvade hon på typ en miljon varv utan att de tog emot så tillslut fick jag säga stopp ändå haha, var ju rädd att hon skulle skruva ner den i skinnet och inte få upp den sen igen:P Var en sån jävla befrielse när hon plockade bort nålarna men då mina vänner, då började det blöda som fan från tinningen, från nålen som gjorde så jävla ont. Hon hade prickat ett blodärl så de va inte konstigt att jag fick rövont sa hon. Visste ju inte direkt vad de innebar att pricka ett blodkärl i huvudet så tyckte de va sjukt obehagligt. Hade sedan svinont i muskeln i huvudet hela kvällen och även 3 dagar efteråt. Vilken jävla upplevelse va?? 
 
På eftermiddagen fick jag besök av Jennie och Leah. Kände att jag behövde lite luft efter "incidenten" någon timme tidigare, så vi tog en tur till skogen. Det blev årets sista kantareller och vi fick ihop en korg! På kvällen plockade sedan mamma, widde o wilma upp mig för att åka och kolla på Jockes sista match!
 
(null)
 
 
2 oktober - När jag skulle lägga mig på onsdagskvällen så hände faktiskt en sjuk grej! Mitt lillfinger och ringfinger på höger hand började pirra och det kändes som att fingrarna somnade. Fingrarna domnade sedan bort och detta gick sedan ut i hela högeramren och även högerbenet! Blev lite stressad och helt plötsligt började jag må såååå illa så jag trodde jag skulle spy! Började googla och både jag och Jocke trodde typ jag fick en stroke asså hahah. Tänkte att de kanske kunde vara en bieffekt av akupunkturen dagen innan så ringde 1177. Hon som svarade hade ingen aning och började googla och sa sedan att det nog kunde vara en biverkning så det slutade med att vi la på och jag somnade strax därefter. Jocke stackarn kunde dock inte släppa detta men han somnade tillslut även han. 
 
3 oktober - Ringde min sjukgymnast som satte akupunkturen och frågade lite om kvällen innan, och hon sa att de inte var en bieffekt av akupunkturen. Hade fortfarande kvar lite pirr i de två fingrarna men annars var det mycket bättre. Hon sa att någon nerv kunde ligga i kläm och att detta antagligen kom från nacken. Fick stå upp och jobba hela den dagen för att räta ut skiten och sedan försvann det som tur var!
 
5 oktober - Janne var här och hjälpte oss sätta upp hatthylla, speglar, tavlor, sänglampor, taklampor och lite annat krafs. Så skönt o få gjort de och få undan lite grejer! Pia kom sedan hit med en liten höstblomma till oss och på kvällen kom tjejerna hit och käkade räkor och myste.
  (null)
(null)
(null)
(null)
(null)


6 oktober - Söndag och höstens första tipspromenad för min del! Sanna, Niclas och Clara kom sedan hem till oss och käkade tacos! 
 
(null)
(null)

7 oktober - Dagen bjöd på strååålande sol så jag tog faktiskt en promenix i Grebbestad på lunchen. Skönt o komma ut och få lite luft! Efter jobbet fick jag besök av Alma, LL, Anders och mormor! De hade inte sett radhuset tidigare så vi fikade och tjötade hela kvällen. Vi fick ett pizza-set i inflyttningspresent. En sten man lagar pizzorna på, en pizzaspade och lite andra tillbehör, hur nice?! Måste testas snart!
 
(null)
(null)
 
8 oktober - Och så hade det redan gått en vecka och det var dags för akupunktur igen. Om jag var nervös inför första gången så var det INGENTING jämfört med hur nervös jag var inför denna. Försökte lägga mig bättre med huvudet på britsen så att jag skulle kunna slappna av mer i nacken, och det hjälpte faktiskt. Det gjorde inte alls lika ont denna gången, kanske för att jag var mer förberedd på hur det skulle vara. Fick dock lite ont i tinningen på högersidan igen, och det var för att hon prickade ett blodkärl där igen. Men det blödde inte alls lika mycket som sist gång så därför kändes det lugnt. Kände mig som stålkvinnan när jag var klar där inne hahah! Kände av muskeln i huvudet hela kvällen men allt var borta dagen efter, så det var verkligen en lyckad gång jämfört med den första haha! 
 
9 oktober - Hela kontoret var på Vann Spa för konferens hela dagen. Vi hade teambuildning med femkamp och middag på kvällen. Hela dagen gick sååå fort och de var verkligen sktikul. Kändes som att vi käkade precis hela tiden haha, men antar att de var det som gjorde att dagen gick så fort också! 
(null)
(null)
(null)
 
10 oktober - Vi fick en inbjudan till Sebastian och Linas bröllop!! Ska bli så himla kul!
 
(null)
 
11 oktober - Vi hade äntligen velat klart ang vårt andra sovrum. Tanken var att måla rakt på tapeten (eftersom det var nytapetserat av säljarna) men vi hade köpt hem en provburk tidigare i veckan som vi hade testmålat på en bit tapet. Både jag och Jocke tyckte de blev riktigt fult (var strukturtapet) så vi bestämde oss för att riva ner hela skiten. Vi fick ner alltihop på fredagen och hann bara börja med skitgörat, dvs få bort klistret och "baksidan" på tapeten som inte följde med när vi rev ner remsorna. Vi köpte sedan mat från oregano och även en flaska rödvin - och landade i soffan framför idol. 
 
(null)
(null)
 
12 oktober - Städdag på gården stod på schemat. Det var vår första gårdsstädning och vi fick träffat en hel del grannar så det var kul! Var sedan på IKEA en sväng med frugan foch fick köpt takskenor och gardiner. På kvällen åkte ja hem till mamma och co och käkade grillat. Jag, mamma, Wilma och Alma smög sedan på gården nedanför och pallade superbär hahah! 
 
(null)
 
13 oktober - Söndagspromenad följt av en lunch på roomer. Var sedan en sväng i trollhättan och fikade innan jag åkte hem eftersom jag skulle få besök. Tjejerna var här på tacokväll och vi kollade sedan på första avsnittet av innan vi dör! Bästa skiten. 
(null)
(null)
 
 
14 oktober - Började veckan med ett mail från chefen att jag fick ledigt över nyår!!! Wohoooo!! Det blir en hel vecka i fjällen igen, älskart!
 
(null)
 
15 oktober - Tredje gången med akupunktur. Var inte alls nervös eftersom det gick såpas bra andra gången jag var där, men det fick jag snabbt äta upp. Gjorde viiiidrigt ont när hon satte nålarna på vänstersidan denna gången. Hon satte fem i huvudet som de andra gångerna, men denna gången satte hon typ sex nålar i skulderbladet istället för tre. Tidigare har smärtan gått över efter en stund men denna gången gick de fan inte att slappna av utan hon fick plocka ur 2 nålar eftersom det gjorde så ont. Det började blöda så hon hade prickat ett blodkärl igen. Svullnade upp till en stor bula i nacken och jag fick sitta med en isbit och kyla när jag kom hem haha. Var den värsta gången hittils asså! Helt traumatiserad nu:P På kvällen blev det sedan några timmars jobb med tapet-rivning. 
  (null)
(null)
 
16 oktober - Hade rövmycket att göra på jobbet så jag fick jobba över till 20.00. Min hjärna gick bananas efter att ha suttit framför datorn i 13 timmar. Hade svinont i huvudet och siffrorna rörde sig på pappret haha! När jag kom hem så var jag heeeeelt slut, och möttes då av hemmagjord pizza och en bukett med blommor från Jocke❤️❤️❤️
(null)
(null)

 
17 oktober - Min hjärna var helt knäpp hela dagen och var tvungen att gå ut på en promenad för att försöka få ordning på skiten. Kunde inte läsa texter eller något eftersom siffrorna och bokstäverna rörde sig. Var en riktigt jobbig dag faktiskt. 
 
18 oktober - Min syn och yrsel var värre än NÅGONSIN och var tvungen att gå hem från jobbet innan lunch. Gick inte att sitta framför en skärm utan att hela hjärnan exploderade. Prade med neurorehab och min läkare på vårdcentralen och de sa att jag behövde boka en tid hos en optiker för att komma vidare i "utredningen". Ringde runt till ALLA i hela jävla uddevalla för att boka en tid direkt, och alla var naturligtvis fullbokade. Fanns dock en tid på Synsam på söndagen som jag kunde boka. På kvällen käkade jag och jocke räkor och bara chillade hemma. 
 
19 oktober - jobbhelg på MQ och på kvällen var vi på utflyttningsfest hos Lina! Var superkul och hon hade fixat lite coolt tilltugg som vanligt- pimp your prosecco!! Är ju alltid lite extra allt när hon är i farten, så duktig!😍
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
20 oktober - Gjorde synudersökning igår morse och behöver tydligen skaffa glajjor hahah! Min läkare sa dock i fredags att jag skulle avvakta med de (om jag behövde) eftersom man inte vet vad som kommer från hjärnskakningen och vad som är "fel egentligen". Ska vänta tills min utredning är klar innan jag fixar glajjor isåfall! Men det var otippat iallafal! Jobbade sedan på MQ hela dagen och på kvällen var Jennie, Leah och Wilma hemma hos oss och käkade kvällsmat. Perfekt avslut på veckan!
 
(null)
 

Tillträde till radhuset och en massa annat

2019-10-12 @ 23:15:58
13 september och DAGEN VAR HÄR!!!! Vi fick äntligen nycklarna till vårt radhus. Vi hade båda tagit ledig från jobbet för att kunna börja greja. Vi började riva tapeter i vårt sovrum direkt när vi kom in och detta var starten på en jobbbbbbbig vecka. Blev en heeeeeel del fika för att överleva kan jag säga er. Ni kan ju t.ex. fråga hur glada ja o jocke var på varandra kl 10 på kvällen?:D säger bara: parterapi! MEN vi fick gjort en hel del första dagen vilket kändes super. Vi fick hjälp av våra familjer så det kryllade av folk här. Massa kompisar kom även o kikade så det var fullt hus hela dagen!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Här på sista bilden var stämningen på topp<3

14 september - Lördag och fixfixfix i radhuset hela långa dagen. Widde och Janne målade alla tak och de målade även i hallen för första gången. Vi fortsatte att riva tapet i sovrummet och jag gav nästan upp alltså FYFAN vad tråkigt det är att riva tapet. Helt jävla sinnes?!?!  De enda positiva var att det var SHL-premiär samma dag, annars hade jag nog kolat vippen av tråkhet asså. På kvällen var det desto roligare. Erik hade styrt upp en kräftis och det var precis vad vi behövde! Var superroligt och stökigt som in i helvete hahah! Vi runda dock av ganska tidigt eftersom vi skulle upp dagen efter, men det blev en superlyckad kväll!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

15 september - Söndag och Jocke skulle iväg på match. Jag och mamma grejade själva hela dagen och vi fick både slipat och spacklat i sovrummet. Fick även några utbrott (läs många) pga att spacklingen inte gick som jag ville. Tur att mamma var där och ingen annan hahaha. Blev bra tillslut iallafall, även om det tog tid!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 
16 september - Jocke och Widde var lediga hela dagen så de grejade och målade bla vardagsrummet för första gången. Var bara i radhuset och vände för att sedan åka till gymmet och gå på ett pass för första gången sedan decembet 2018! Jag och Wilma gick på sprint och kunde såklart inte ge 100% men klarade tyyyp hela passet, så det var ändå roligt!
  (null)


17 september - Vardagsrummet + hallen målades för andra gången och sovrummet måldes med "vanlig färg" för första gången!! 

(null)
(null)
(null)

18 september - Wilma målade garderoben & sovrummet målades för andra gången! Blev supersnyggt när färgen hade torkat och ett tag övervägde vi att bara ha kvar den färgen som den var. 

(null)
(null)

19 september - Meeeeen vi bestämde oss ändå för att köra all in, så på torsdagen målade jag på kalkfärgen när Jocke var på träning. Hade målat 2 väggar när han kom hem och funderde ett tag på att åka med han hem till lägenheten men kände ändå att jag ville måla klart. Och det fick jag ångra. 1. Det tog mycket längre tid än jag trodde. 2. Färgen tog slut när jag hade typ 0mm kvar att måla?!? Var helt rasande och fick skrapa ur burkarna med fingrarna och lyckades tillslut få ihop färg haha. Är ju väldigt speciellt att måla med kalkfärg så man måste vara snabb eftersom de torkar snabbt. Hade blivit pissfult om jag inte hade kunnat måla klart väggen heller så det var tur att det löste sig. 
 
(null)
Här håller kalken på att torka!

(null)
Här tog färgen slut:):) humöret var inte de bästa kan ja säga er men det löste sig ju som TUR var! Här ser man lite bättre också hur jag målade. Målade endast stora kryss med kalkfärg på hela väggarna! Ser ut som betong när de torkar, blev såå snyggt men går inte att få på bild typ haha!

20 september - Blev missnöjd med den första väggen jag målade dagen innan och tyckte mer det såg ut som en stor vattenskada på hela väggen haha. Vi köpte mer färg och så målade jag om den ena väggen med kalkfärg. Dagen innan räckte 4 liter till 4 väggar och när jag målade om väggen så gick det nästan 2 liter. Var dessutom sviiiiinjobbigt att måla kalk-på-kalk så det är inget jag rekomenderar att göra. På kvällen åkte jag med mamma, widde och wilma och kollade på Jockes match. Skönt med ett avbrott!
(null)
En torkad vägg och en nymålad! Tror ni ja blev nojig när jag började måla kalken och den va så mörk eller?! Men märkte ju snabbt att den torkade superfort och då blev den lika ljus som till vänster här! Man ser inte alls "betongkänslan" men ska försöka ta en bättre bild på sovrummet! 
(null)
Väggen jag valde att målas om! Man ser att färgen har börjat torka i mitten.


 
21 september - Jobbade på MQ på dagen och på kvällen käkade vi på Harrys för att fira att Niclas och Pia fyllde år. 

(null)
(null)

 
22 september - startar dagen med att tappa telefonen från sängen så att skärmen spricker utav bara helvete<3 skön start på dagen:D Såg en stor anledning till att köpa ny telefon och ringde upp Tele2 och beställde en iphone 11! Beställde även nytt simkort eftersom mitt nuvarande har varit trasigt i typ 1,5år utan att jag orkat ta tag i de. Hade sedan ytterligare ett jobbpass på MQ att bocka av! Widde spacklade och målade även tvättstugan denna helgen!
 
23 september - Körde lite flyttlådor till radhuset och börjde packa upp och diska alla glas! Våra mammor hade städat ur luckorna i köket så det var bara att börja fylla luckorna och lådorna med grejer. 
 
24 september - Vi hyrde ett släp och la familia hjälpte oss köra två stora lass med flyttgrejer denna dagen. Bord, soffa och allt åkte med, vilket blev märkbart när vi skulle käka kvällsmat och fick sitta på golvet o äta haha. Denna natten sov vi i lägenheten för sista gången! 

(null)

 
25 september - vi packade, packade och packade ner de sista i lägeneten!
 
26 septembet - Bästa Johan hjälpte oss att flytta de sista grejerna från lägenheten. Tog mycket längre tid än vi trodde och vi var heeeeelt slut på kvällen. Första natten i radhuset och både jag och Jocke somnade som 2 små barn. 
 
27 september - Det skulle ta 2-3 dagar att få min telefon och jag ringde därför på torsdagen och frågade vart den var eftersom det inte ens stog att ordern hade hanterats än. Han kläcker då ur sig att det har blivit en felberäkning och att även de svarta telefonerna är slut på lagret:D och att de ska ta sex:D veckor:D tills de kommer in igen:D. Kände bara??????? Fan asså. MEN på fredagen så får jag ändå ett sms att jag har ett paket att hämta ut? Och där låg inget mindre än min kära telefon<3
 
Vi hade egentligen bokat flyttstäd tills på måndagen eftersom vi skulle lämna ifrån oss lägenheten på tidagen (1 oktober) men våra köpare behövde ha tillgång till lägenheten redan på helgen så vi stressade gääääärnet hela veckan för att hinna bli klara. Vi fick därför avboka flyttstädet och istället städa själva, eftersom det inte gick att boka om med så kort varsel. På fredagen hade jag och Jocke ställt in oss på att spendera hela kvällen i lägenheten med att städa vilket var nååågot omotiverande. Ville knappt gå hem från jobbet för jag verkligen inte orkade åka till lägenheten. Det var redan kaos hemma i radhuset med lådor överallt och tanken på att åka till "ett annat ställe" och städa.... kunde inte tänka mig något värre. Men vet ni vad? Då ringer VÄRLDENS BÄSTA MAMMA och säger att hon redan varit i lägenheten och städat hela-jävla-skiten!!!!! kan ni fatta? För de kunde nästan inte jag. Så tacksamma asså, helt sinnes. Så den fredagskvällen kunde vi istället spendera i radhuset där vi hade en och annan låda att gå igenom. 
 
28 september- Tidigt på morgonen lämnade vi nycklarna till Brinck & Per innan jag åkte vidare till Göteborg för att hänga med bästis!!!! Vi lagade gofrulle och tog sedan en sväng till stan för att kika i affärer. Hittade tyvärr ingenting alls men det gjorde Emmis! Hon värvade sedan mig till sushisekten och måste ändå erkänna att det var helt ok! När vi käkat klart så promenderade vi bort till Scandinavium för att gå på hockey!!! Bästa jävla skiten asså. Efteråt åkte vi hem till lägenheten och lagade tacos och satt uppe halva natten för att kolla på nhl! Sååå mysig dag och kväll. Fan vad längesen det var jag hade sleepover med en kompis?! Bästa som finns asså! På morgonen rullade jag hem till uddevalla igen. Detta dygnet gick alldeles för snabbt!

(null)
(null)
(null)

29 september - Grejade i radhuset hela dagen och fick sedan besök av Amanada. Vi fikade ute i solen och tog sedan en promenix. Hon visade mig en runda här ute i Herrestad som jag aldrig hade gått tidigare så det var nice! Har ju noll koll på detta området så det är bra att få lite experthjälp! 
(null)
Här ser man lite hur kalkfärgen blev men tycker ändå inte de gör sig rättvist på bild! 
(null)
(null)

 
30 september - Dagen innan kläckte Amanda ur sig att hon aldrig hade plockat kantareller?! Och ännu värre, aldrig ätit kantareller???? Alltså VA!!!! Fatta ingenting och kände att det var min plikt att styra upp detta och se till att hon fick smakat på en svampmacka! Vi tog en tur i skogen och de va fan de roligaste asså. Hon visste inte ens vilken färg svampjäveln hade och inte heller hur man plockade dem från marken asså hahaha<333 Vi fick iallafall ihop till 4 mackor och hon tyckte det var gott, så det var ju väldigt lyckat!

(null)
(null)

Snabbspolning av senaste tiden

2019-10-10 @ 19:31:36
För att jag någonsin ska ha en chans att komma ikapp här så tror jag att jag får köra en liten snabbspolning i två inlägg!✨
 
3 september - Onsdagen 3 sept blev vi hembjuda till mamma & Widde på grill! Så lyxigt med grill mitt i veckan. 

(null)

 
4 september var jag hos naprapaten för första gången. Blev tipsad av en familjevän kan man säga, och gick dit utan några förväntningar alls. Han kände igenom varenda kota i hela nacken och kontrollerade verkligen ALLT. Han sa att min nacke var stukad och att fästena mellan nacken-huvudet och nacken-axlarna var skadade. Han knäckte sedan C2 + C3 några gånger åt båda hållen och det knakade verkligen på ett vidrigt sätt. Sa att de kändes som att han skulle fläcka loss hela huvudet från kroppen och han bara flinade. Han knäckte även ryggen och mitt bäckenben typ 2 gånger. Kände mig helt lealös efteråt och det gjorde verkligen susen!
 
På kvällen var jag, Gadd, Nicci och Maja på standup på Mortens. Trodde bara Johanna Nordstöm skulle vara där men var även 3 andra komiker, så det var sköj!

(null)
 
5 september kopplade jag upp mig på allt som gick att koppla upp sig på på jobbet haha. Fick tag i biljetter till Avicii tribute concert! Jag och Jocke åker upp till Stockholm på torsdagen 5 dec och stannar tills på lördagen. Vi ska på konserten på torsdagen och sedan bara strosa runt hela fredagen och ha de gött. Ska bli så mysigt!
 
7 september - Min älskade morfars födelsedag! Som jag skrev här tidigare så var vi och lämnade blommor hos honom.
 
Denna dagen fyllde även Beccis år!!! Hon hade styrt upp lite krök så vi var hemma hos henne & slutade sedan på thaien haha! En jääättelyckad kväll verkligen!

(null)

8 september var Jocke superbakis efter gårdagen hahaha. Fyfan de är så vidrigt när man mår så dåligt som han gjorde. Tyckte riktigt synd om honom faktiskt! Jag mådde desto bättre och tog en tur till skogen tillsammans med Jennie och Leah istället. Var första gången Leah plockade svamp och hon var så rolig haha. Hon hade riktiga kantarellögon och de har hon fått från sin moster!

(null)
(null)
(null)

9 september fyllde världens bästa Caj år! Jag och Amanda skickade en present med ett litet rimm på till henne hehe. Önska så att hon var hemma i Uddevalla så att vi kunde firat henne ordentligt!
 
(null)

 
11 september - Eftersom min blurriga syn aldrig ger med sig så kände jag att det var dags att kolla upp detta på riktigt. Har ju bara gjort en CT innan som inte visade något, men känner ju att huvudet eller rättar sagt synen och balansen inte är som den ska. Tjötigt nog behöver man ju alltid gå till vårdcentralen för att komma vidare, så det var precis vad jag gjorde. En snabb undersökning på exakt 5 min tog det inne hos läkaren haha. Nu väntar jag på en kallelse till öron-häsa-hals på NÄL för att undersöka mina pupillrörelser. Kallelsen kommer komma om 4-6 månader så har nog hunnit bli skelögd på heltid tills dess haha.
 
Efter mitt läkarbsök så hade jag även bokat tid hos naprapaten igen. Denna gången knäckte han bara högersidan i nacken, den som är mest skadad. Han såg även att min tunga var helt skev när jag sträckte ut den, den drog tydligen åt ett håll hahaha. Han knäckte då nacken på 2 ställen och sedan var den tydligen rak igen?! Helt sjukt haha. Han knäckte även bäckenbenet igen samt ryggen!💆🏼‍♀️

Söndag & dags för hemfärd

2019-10-08 @ 07:03:24
På söndagen gick planet vid 8.00 så det blev en tidig morgon även där. Hade kunnat tänka mig att stanna i Barcelona i flera veckor till alltså TOKÄLSKADE den staden. Får ju alltid ångest när jag ska åka tillbaka till Sverige efter en resa. Alla tjejer tyckte de skulle bli skönt att komma hem, men inte jag. Saknade såklart Jocke men var verkligen inte sugen på att åka hem till Sverige igen. Kan inte fatta att vår 25årsresa blev SÅÅÅÅ lyckad. Kommer verkligen minnas denna resan resten av livet. Den innehöll precis allt och lite till. Världens bästa resa med världens bästa bästisar!❤️

(null)

Mvh förstörd tjej 


Barcelona dag 3 och fem förstörda själar

2019-10-06 @ 17:25:26
På lördagen hade jag ställt klockan på 8.00. Hade alltså sovit i 2,5h och var fortfarande riktigt full när jag vaknade. Gick runt och väckte alla tjejer (tog gadd sist pga värst morgonhumör, sorry gmn för uthängningen:P) och de alla började vakna till liv efter en stund. Kände att det var mitt ansvarsområde att se till att även denna dagen utnyttjades på bästa sätt, så kl 9.00 hängde vi på låset när brunch & Cake öppnade. Vi testade deras hak som låg precis vid stranden! Aptiten var inte 100%ig men till skillnad från några andra gummor så var jag inte bakis iallafall. 
 
Hade istället sjukaste helikopterfyllan när vi låg på stranden och det kändes som att jag låg upp och ner?! när jag i själva verket låg i en nerförsbacke. Min hjärna gick riktigt bananas hahaha. Var ju fortfarande full här också men det var riktigt rått asså! Var 30grader även denna dagen så det var ju lite kämpigt med solen emellanåt, men det finns ju inget bättre sätt att få igång hjärnan på än att bada! Som tur var så blev jag aldrig bakis utan det började ordna upp sig där på eftermiddagen när vi skulle dra hem till lägenheten igen. Tanken var att dra ut på stan direkt men det slutade med att vi napade allihop haha. Förstörda<3 När våra hjärnor väl börjat aktiveras igen så tog vi en tur till katedralen la sagrada familia. Har nog aldrig sett en maffigare byggnad, den var heeeeeelt sick!! Vi strosade sedan runt lite på gatorna och bara hade de gött. Middagen käkade vi på en supermysig restaurang där en tjej satt och spelade piano nästan hela kvällen. Var sååå fint, som en superromantisk dejt haha! Verkligen bästa avslutet på dagen och resan!

(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Barcelona dag 2 och resans mest flippade dag

2019-10-04 @ 22:35:21
På fredagen hade vi ställt klockan rätt tidigt för att käka frukost på Brunch & Cake(!!!!). Fanns 3 ställen som alla låg i centrala Bacelona, så vi valde att ta en pormenad till de närmsta stället. Tyvärr var det fullt när vi kom fram. Man måste tydligen vara där när de öppnar för att få bord men vi hade faktiskt turen på vår sida denna dagen. Trodde de skulle vara kört när vi var så många men efter några minuter så hade vi fått ett bord. Om det var gott? låter bilden här nedan tala för sig själv! När vi käkat klart så hade vi alla gått in i shoppingmode MEN det var så fruktansvärt varmt så de gick fan inte att strosa runt utan att kola vippen asså. Var 30 grader och helt vindstilla mitt i stan pga alla höga byggnader. Vi var helt enkelt tvugna att styra om våra planer och promenerade hem till lägenheten för att hämta badkläderna och dra till stranden istället. Vi hade egentligen bestämt sedan innan att vi inte skulle ha något strandhäng alls och istället försöka maxa dagarna med god mat, drinkz, shopping och även lite sevärdigheter. Men det var helt enkelt för varmt för att strosa runt vid den tiden så det fick bli lite strandhäng ändå. Vattnet var supervarmt och det var vekrligen SÅ härligt att ligga på stranden, vi njöt till 30000%.
 
Vid 15 bestämde vi oss för att dra tillbaka till lägenheten för att duscha och sedan shoppa!!! Hittade fyra kläninngar så jag var supernöjd! Blev även ett glasstopp, en tur till matmarknaden och sedan ett besök på den sjukaste tapasrestaurangen Catalana, som vi också hade blivit tipsade om. Vi beställde in typ 10 rätter och deras paradrätter i all ära ("pommesen" och kanelbullen), men torsken måste jag då ändå lyfta fram. Maten här var SÅ GOD. Mätta, glada och belåtna rullade vi sedan vidare mot nya äventyr då utgång stod på schemat! Vi gjorde ett stopp på Casa batilló och köpte sedan med oss alkohol hem och började sedan fixa oss på riktigt! Allt blir så rubbat med tiderna utomlands och dagarna blir så långa haha.  Strax innan 23 var vi redo att börja förfesta och vi drog till Opium runt 2. En jävligt nice klubb faktiskt! Vi blev alla pruttfulla och kvällen blev så jääävla stökig hahahaha. Var längesedan jag hade så roligt på en utekväll asså, hela kvällen var verkligen VÄRLDSKLASS! Vi var hemma strax efter 5 och det är ett under att vi alla kom hem med alla väskor, bankkort, telefoner osv med tanke på brottsligheten. De var det första vi blev varnade för när vi kom till receptionen och skulle checka in, alla ficktjuvar. Man fick inte ens hålla sin mobil i handen och speciellt inte på kvällen. Men som sagt så hade vi ändå kontroll på skiten så det slutade ju bra för oss som tur var! Denna kvällen lever jag fortfarande på, så jävla rolig!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) (null)
(null)
(null)✨25ÅRSRESA TILL BARCELONA!✨

2019-10-04 @ 22:11:48
Så har vi äntligen kommit fram till 29 augusti och vår 25årsresa till Barcelona!!! Vi bokade ju denna resan för längesedan så man hade nästan glömt av den. Men poff så var sommaren över och det var äntligen dags!
 
Flygningen gick super och vi kom fram till vår lägenhet (som var sååå nice!) ca 17 så det var egentligen bara att svira om, fixa oss lite och sedan dra till Boca chica för att dricka lite drinkz. Vi hade blivit tipsade om de stället och det var verkligen wow. Drinkarna var goda men tyvärr lite väl dyra för vår smak haha! Vi hade bokat bord på restaurangen Boca Grande som låg precis intill och jag beställde in en burgare kvällen till ära. Uppläggningen av maten var ju världsklass, men annars var det inte så mycket att hänga i granen. Lina blev dock frälst och pånyttfödd på samma gång av hennes förrätt och huvudrätt så vi var alla glada för hennes skull! Höjdpunkten var toaletten som var helt sinnes?! Är tydligen känt men hade såklart ingen aning om de. Kvällen fortsatte sedan till la rambla för lite mer drinkz (läs kannor). Satte oss på ett hak precis utanför vår lägenhet (den hade verkligen drömmigt bra läge). Vi rundade av rätt tidigt då vi alla va trötta så det blev en rätt lugn första dag!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

RSS 2.0