1 januari och hjärnskakning💆🏼‍♀️

2019-01-31 @ 21:46:36
Den 1 januari vaknade vi upp pigga och glada, iallafall tjejerna (inte nico då som som sagt blev en kille under resan). Bexi skulle ut och åka längdskidor på morgonen och jag som ääääälskar att åka nypistat åkte faktiskt till Lindvallen själv och åkte skidor innan resten av gänget anlände. Vad passar bättre än att bocka av lite kryss i poängjakten när man är själv?? Hakade på ett annat gäng i backen och eftersom jag var själv så fick jag filma hela skiten i telefonen, ingen hade såklart trott mig annars. Den ena ungen gnällde sedan att ja filmade hans mamma, så mulade han och fick 5 extra poäng!:) Hahah nä skoja. Men fick faktiskt sluta stalka dom när han sa högt att ja filmade hans mamma. När resten av gänget anlände så hade de blivit stråååålande sol, väldigt göttigt. Som vanligt blev det bara något åk innan vi var hungriga. För att plocka poäng tänkte vi käka våffla i Ylvas våffelstuga och övervägde då om vi skulle stalka oss en liten bit eller åka med liften upp och sedan åka ner istället. Såklart var vi lata och tog liften, och de fick man äta upp 1000 gånger om. Vi hoppade av liften i mitten av backen och åkte då in i en bana med lite hopp och så vipssssss hade man gjort en 360 i luften och landat på huvudet!:) Nä men det var 3 stora hopp i rad och jag trodde det var "kullar" man bara kunde åka över och när jag kom till andra hoppet så var de liiiiite brantare än vad jag hade förväntat mig så hade alldeles för mycket fart och landade på huvudet. Kände direkt att huvudet var åt helvete eftersom jag blev dunderyr direkt och höll på att spy. Men vi åkte ner och käkade våffla och gjorde nåra till åk innan vi drog till Olearys för att kolla fotboll och dricka bärzzzz. Efter ett tag bestämde jag och gadd oss för att åka till sjukstugan och kolla upp huvudet så vi tog en taxi (läs scooby doo buss) hem till stugan och hämtade bilen, och åkte sedan ner till Sälens sjukstuga. Gick ändå hyfsat snabbt där nere och efter ca 1,5h fick vi träffa en läkare. Efter lite tester och tjosan hejsan sa hon att det var en hjärnskakning och när jag frågade henne om ja kunde åka mer skidor sa hon (läs väldigt noga nu ni som har gnällt på mig i efterhand) JA, så länge du tar det försiktigt! Skönt tänkte vi och åkte hem till stugan igen. På kvällen spelades det spel men jag hade lite ont i huvudet så jag gick och la mig rätt tidigt för att orka med morgondagen! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Nyår och första skiddagen

2019-01-29 @ 17:28:00
På nyårsafton vågade jag knappt öppna ögonen och känna efter hur bakis jag var, så jag gick upp och öppnade en cider det första jag gjorde. Nu i efterhand känner jag mest ????? sjukt beteende. Drack endast några få munnar eftersom jag märkte att jag inte var bakis över huvud jävla taget. Fattar ni vilken vinst det var eller?? När alla 7 stjärnor hade vaknat till liv och käkat frukost så började färden mot skidbacken. Första motgången kom direkt. Halva truppen hade lämnat sina pjäxor i takboxen över natten och tydligen krymper pjäxorna av kyla och blir stela, vilket gjorde att gadd, jocke och ragge inte fick i fötterna i pjäxorna hahah. De fick helt enkelt gå till bussen, åka till skiduthyrnignen och fixa nya. Eftersom dagen började som den gjorde, samt att vi var sega ut i backen och att det var nyårsafton, så valde vi att åka skidor i Högfjället denna dagen eftersom det låg närmast och endast hade några få backar. Enligt Poängjakten skulle man åka i sälens alla fjäll, så att börja med Högfjället denna dagen var en självklarhet. När vi väl kom till backen var det ganska blåsigt vilket gjorde att halva backen var öppen, så vi åkte två åk och mötte sedan upp de tre musketörerna som fixat nya pjäxor. Ligan var komplett och även hungrig, så det blev lunch i backen. Där satt vi och garvade när en efter en gick igenom sitt kontoutdrag från dagen innan hahah. Efteråt tog vi transportliften bort till Lindvallen och åkte några åk där innan vi rundade av hyfsat tidigt. Vi åkte hem till stugan och duschade, satte på oss mjukis, tände brasan och lagade mat. Äta-nyårsmiddag-i-mjukis är en tradition jag vill ha för all jävla framtid, fyfan så gött det var. Vi spelade sedan nyårsbingo och skålade in det nya året tillsammans. Strax därefter låg halva truppen och sov medans killarna (+nico som blev en kille denna veckan) satt uppe och drack. En helt perfekt sista dag på 2018! 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 

Dagen innan nyårsafton var en stökig jävla dag

2019-01-28 @ 14:53:33
Dagen innan nyårsafton, alltså den 30 december gick bilarna mot sälen!!!! Vi var 7 pers men hade packning för de dubbla. Vi kom iväg från Uddevalla strax efter 7 och förutom att vägarna var lite hala i början och att jag och Nico såklart fastna i en trafikkontroll och fick blåsa, så gick resan upp väldigt smidigt. Ryktesvägen sa att den bästa afterskin var dagen innan nyår, alltså samma dag vi åkte upp, vilket såklart blev vårt sikte för dagen. Vi var framme i stugan vid 2 om jag minns rätt och då var det bara att ösa in väskorna i stugan, åka och hämta ut skidorna, byta om till skidkläder och skynda oss till bussen. Nicolina och Bexi presenterade även den omtalade POÄNGJAKTEN(!!!) precis innan vi skulle dra, vilket gjorde oss ännu mer taggade på kvällen. 
 
Vi var framme i Tandådalen kvart i 4 och afterskin började 4, snacka om bra tajming. Har väll bara ett ord att beskriva den afterskin med och det är STÖK! Vi mötte upp Niclas och hans kompisar vid deras bord och vi blev ett jävla gäng. Alla var dundertaggade och afterskin blev verkligen en succé. Fulla, goa och glada tog vi sedan bussen tillbaka till stugan igen. Vi hade alla fått feeling från afterskin och bestämde oss för att dra ut på kvällen. Vi käkade middag och började sedan förfesta ordentligt. Hela gänget från afterskin kom även till vår stuga precis innan vi skulle dra till krogen. Kändes nästan som vi hade 3 förfester den dagen. Väl på krogen splittrades allihop och jag satt ihop med Nicci hela kvällen. Vi hittade ett eget dansgolv lite avskilt från allt folk, och där stöka vi hela kvällen. Vi shotta gärnet och köpte drinkar hej vilt och så pruttfull som jag blev det kvällen, har jag inte varit sedan jag kopp och becca stökade i gymnasiet. Denna dagen var fan den roligaste på hela veckan, vilket jävla start vi fick!! SUCCÉ!!!💯


(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Nytt år och snart hjärndöd

2019-01-14 @ 12:04:33
Gott nytt år allihopa!!!! Nu har redan halva januari passerat och de enda jag har gjort är..INGENTING. Ligger hemma och är sjukskriven pga hjärnskakning just nu eftersom jag krashade i ett hopp när vi var i sälen. Detta hände alltså den 1 januari, kan man få en sämre start på året? knappast. Har hunnit med ett antal vändor till diverse sjukstugor/akutmottagningar/vårdcentraler och med facit i hand så åkte jag på en kraftig hjärnskakning. Har gjort en hjärnröntgen (woopwoop, alltid velat göra de) och olika tester som inte visat något annat allvarligt, så det är bara att vänta ut skiten. Har inte fått kolla på tv, datorn, mobilen eller något utan har legat i mitt sovrum som varit helt nedsläkt i FEM DYGN! kan ni fatta att jag bara legat där o kollat upp i taket och lyssnat på poddar? om rastlöshet hade ett nylle så hade de varit mitt just nu. Eftersom jag fortfarande är lika yr, typ som när jag hade kristallsjukan och att det känns som att hjärnan ska ploppa ut pga spänningar i huvudet så får jag inte jobba. Sitter ju vid datorn hela dagarna vilket är sämsta tänkabara möjliga i min situation. Det blir inte lättare av att 1177 och alla läkare säger olika saker till mig heller, men jag har nu bestämt mig för att lyssna på den av dom som låter mig kolla på tv. 
 
Detta är alltså anledningen till att mina inlägg från sälen har dröjt! Dock kan det tilläggas att min hjärnskakning är noll värd med tanke på hur roligt vi hade i fjällen. Vilken jävla vecka!!! Ska försöka sortera lite bilder när hjärnan tillåter, sen kommer det komma upp massa inlägg från resan!!

RSS 2.0