Mina favorittjejer❤️

2018-04-11 @ 20:32:53
I lördags drog vi hem till mig efter ett glas på Kerstins! Både Gadd och klara slöt upp vilket gjorde kvällen komplett. Pizza, vin och tjejsnack, det är så en lördag ska spenderas om ni frågar mig🙌
(null)Lördagens uteservering🥂

2018-04-11 @ 20:27:33
(null)
(null)


Fredag och sooool🙌

2018-04-09 @ 21:02:53
Passade perfekt att jobba i tisdags och onsdags eftersom vädret blev sämre. Det är verkligen life att sitta på ett kontor, älskar de<333 I torsdags skrev jag på c-uppsatsen och i fredags tog jag ledigt från de hehe. Skrev ihop en opponering vi ska ha på tisdag och sedan tog jag en promenad bort till stan. Mötte upp Julia H för en lunch på roomer. Vi satte oss på uteserveringen där det var helt vindstilla, hur gött som helst. Gick sedan hem och satte mig på balkongen där det också var helt vindstilla. Satt kvar tills solen försvann bakom huset vilket var 15.43, så nu vet man de inför kommande solningar i sommar hehe. 
(null)
(null)


Mycket påskfikande🍪🥤

2018-04-09 @ 19:53:21
Var så jävla skönt med långhelg under påsken. Behövde som sagt sitta en del med C-uppsatsen men har ganska lätt för att skriva när jag väl kommer igång. Gick upp tidigt båda dagarna och var klar till ca 12-1. Var kanonväder hela helgen så på söndagen åkte jag med mamma, widde och wilma till 2 fröknar och fikade. Fick även ett påskägg, traditioner bryter man fan inte, de ska gudarna veta. Fick lite götter, en slant, 2 påskharar (en till mig och en till jocke men har bestämt mig för att äta upp hans också) och en kyckling hahah, så typiskt mina päron asså. 
 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
På måndagen gick jag, pappa, Jennie och Leah strandpromenaden bort till Snäckan. Därmed fick jag träffat hela familjen dessa 2 dagar, perfekt efter nästan en vecka i fjällen. Vi hade turen att hamna vid lä-väggen vilket gjorde att ja kunde sitta utan jacka, heeeelt underbart. Beställde en belgisk våffla som satt som en smäck. Leah fick sedan syn på en tjej som klättrade i träd och skulle då såklart göra samma sak. Hon ställde sig framför trädet, kollade på de, petade lite på de och kollade glatt på mig och bara "ja klättrar" hhaha skitnöjd. Hon är så go att jag bara vill äta upp henne
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 

På påskafton firade vi Nicci K!🐣💃🎈

2018-04-08 @ 18:37:13
I lördags åkte vi hem från Idre och det var egentligen bara hem och vända innan jag åkte till Nicci igen. Vi firade henne i förskott och hon hade fixat såååå fint med en jävla massa götta och roliga lekar. Förfesten var världs men hängde inte med ut på krogen eftersom ja behövde gå upp tidigt och skriva på söndagen. Vi skickade in första utkastet till C-uppsatsen i tisdags och jag hade med mig datorn och hela faderullan till fjällen men ni fattar ju själva hur jätte-skitdåligt det gick att skriva där. Jag och Alexandra hade gjort 0 grejer och hade bara 2 dagar på oss eftersom jag varit borta hela veckan. Såklart löste vi det tillslut och fick iväg 7 sidor text men det var ändå tråkigt att inte hänga med till krogen på lördagen! 
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Dag 4 - Långfredagen🐥

2018-04-08 @ 08:44:03
Vår sista skiddag drog vi med oss killarna ut i backen på morgonen så att de också fick åka nypistat. Trodde de skulle ha årets bakfylla men de gick allt bra. Vi var rätt sega allihop denna dagen så vi åkte tills backarna blev uppkörda och sedan åkte vi till toppstugan för att äta frulle nr 2. Denna dagen blev det lunch i stugan och sedan blev det inte jättemånga åk innan vi kände oss nöjda för denna gången. Vi hittade en restaurang/pub som låg lite bakom backen som jag helt missat tidigare. Där blev det ett öl/drinkstopp och lite solning innan vi tillslut lämnade in skidorna.
 
Vi alla är supernöjda med dessa dagar och vädret var helt magiskt hela veckan!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 
 

Dag 3 - Skärtorsdagen🍻

2018-04-07 @ 16:51:27
På skärtorsdagen gick jag och Sanna upp tidigt och var ute i backen innan liftarna hade öppnat. Stugan låg allra längst upp av alla stugor, vilket gjorde att vi kunde gå rakt ut i backen och åka ner till liften. Nypistat är fan bästa skiten asså, älskar det! Det fanns backar åt alla väderstreck på berget och vi valde att åka de flesta åken på baksidan. Där var det minst folk vilket gjorde att vi kunde njuta av de nypistade backarna ännu längre. Tog ca 40min innan backarna var helt uppkörda och då tog vi en varm choklad i toppstugan. När vi var klara joinade Jocke och Janne oss. Denna dagen var det betydligt mer folk i backen än de 2 tidigare dagarna eftersom påsken började. Vid lunch åkte Janne till stugan och Niclas gjorde entré i backen. Han bröt handleden 2 dagar innan vi skulle åka till fjällen så han åkte inte skidor de 2 första dagarna. 
 
Vid 3 intog vi afterskin!! Vi satte oss ute där temperaturen hade gått ner till -1 grader. Asså vädret var verkligen sååå sjukt nice, speciellt denna dagen. Vi beställde in stora jävla kannor med öl och kaffe karlsson. Jag och Sanna röjde sedan lite inomhus och när vi kom ut igen beställde Jocke in den fjärde kannan.. Vi kände att de räckte för oss och började dra oss mot stugan istället. När vi satte på oss skidorna fick jag feeling för att åka skidor igen så jag stod och viftade med stavar och skit åt en skoter som antagligen trodde att någon var i nöd eller något liknane. Han körde iallafall upp mig o Sanna till toppen så vi fick oss ett fylleåk tillslut! När vi sedan mötte upp killarna vid afterskin var dom heeeelt kastrullfulla. Jocke blev inte långvarig den kvällen utan somnade direkt han kom in i stugan, gick upp för att äta mat och somnade sedan vid 9 och sov runt haha! En riktig världsdag blev det och afterskin var super!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 

Dag 2 - Chocken💥

2018-04-06 @ 17:22:29
På tisdagen var vi också ganska sega ut i backen. Vi gjorde några åk på förmiddagen och grillade sedan korv i backen, var såå mysigt. Vi satt och solade och bara njöt till max. Gjorde även ett åk i chocken, nordens brantaste backe. Var mer en nära-döden-upplevelse när jag kom utför "branten" i början och såg att det endast var is ca 10m nere i backen. Höll på att ramla men lyckades sätta mig på röva och sedan gick det bra. Några killar som satt vid liften sa att dom trodde de skulle gå åt helvete för mig när de såg att ja bara gled på isen hahah men jag ordna allt upp det! Kände att jag inte kunde vara i Idre utan att ha åkt den, så nu kan jag bocka av den backen från listan.
 
När jag jobbade på kontoret tidigare i veckan visade en kille mig en video när de kör störtlopp ner för den backen????? fattar inte huuuuur man kan utsätta sig för något sånt. Här kommer lite bilder från tisdagen
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 

Idre🎿⛷

2018-04-06 @ 14:57:13
Förra måndagen åkte jag, Jocke, Sanna och Niclas upp till Idre. Deras päron hade varit där sedan lördagen och tanken var egeneligen att vi skulle åka upp på tisdagen. Blev klar med min hemtenta ganska snabbt vilket gjorde att vi åkte vid ca 5 på måndagen. Jocke och Niclas pappa fyllde år samma dag vilket var en av anledningarna till att vi åkte såpas sent, så att vi kunde överraska honom. Vi var uppe ca halv 1-1 på natten men han blev väldigt överraskad så det var roligt. Det innebar även en extra skiddag för oss, winwin liksom.
 
Det jobbiga var såklart att åka ifrån morfar när jag visste att han var så dålig. Vi trakasserade sköterskorna på näl  med frågor om hur stabil han var osv eftersom jag inte tänkte åka om läget var kritiskt. Han var så jävla risig när han kom till näl på torsdagskvällen så det kändes skit att vi skulle åka just veckan därpå. Jag hade redan bestämt mig för att inte åka med om det inte blev någon förbättring på hans värden innan måndagen. På morgonen meddelade mamma mig att hans vita blidkroppar hade fyrdubblats från att i princip ha varit på den lägsta nivån de kan vara. Detta kändes såklart skönt men man var ju orolig för all annan skit som han hade drabbats av. Då de andra värdena också hade gått upp lite så bestämde vi tillsammans att jag skulle åka med och att mamma skulle ringa mig om situationen blev värre/akut, och att jag då skulle åka hem direkt. Tvingade dock mamma ringa sköterskorna en extra gång precis innan vi lämnade uddevalla för att vara 100% säker på att inget hade förändras. De måste tyckt att vi varit världens jobbigaste människor haha. Detta gjorde såklart att jag aldrig kunde slappna av till 100% under resan men pratade med mamma varje dag där hon uppdaterade mig om provsvar, besked och om läget i övrigt. Nu i efterhand är jag glad att jag följde med då vi ändå inte fick besöka honom, men hade aldrig kunnat förlåta mig själv om något hade hänt och jag inte hade hunnit hem i tid. 
 
På tisdagen vaknade vi till strååååålande sol (precis som alla andra dagar). Vi tog en liten sovmorgon och var ute i backen ca halv 11. Var så jävla härligt att åka skidor igen, de är verkligen en speciell känsla asså. Och Idre asså, viiiiilket ställe. Av alla ställen jag varit på så är det bara Hemsedal som varit bättre. Sälen är också nice men gillade verkligen Idre. Här kommer lite bilder från första dagen! (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Ett helvete

2018-04-03 @ 19:18:12
Hallå alla mina trogna följare. Kände att det var dags att berätta vad som hänt i mitt liv de senaste. Har nog haft och fortfarande har, en av de jobbigaste perioderna ever faktiskt. Skolan tog död på mig för 2 veckor sedan då vi hade 2 jättestora presentationer, 3 inlämningar, tenta och hemtenta inom loppet av 7 dagar. Har många gånger känt att jag inte orkar med skolan mer, men nu gör jag verkligen inte det längre. Dagen innan min sista tenta blev morfar jättesjuk och åkte in med ambulans till näl. Som ni redan vet fick han ett återfall i cancern i slutet och sommaren och har behandlats med cellgifter sedan dess. Eftersom immunförsvaret är 0 när man får cellgifter får man veeeeeeerkligen inte bli sjuk. Får man 38 graders feber måste man åka till sjukhuset, så ni fattar ju. Vi har inte fått krama honom eller varit i närheten av honom eftersom han har varit så känslig. Och för ganska exakt 1,5 veckor sedan fick han influensan, lunginflammation, 40 graders feber, en propp i lungan, en ovanlig bakterie i lungorna som de fortfarande inte vet vad det är än, samt någon bakterie i näsan/luftvägarna som gör att han måste andas med en syrgasmask. All denna skiten åkte han på samtidigt, vilket även gjorde att han tappade rösten. Har aldrig sett honom så dålig som han är nu, så just nu tar vi en dag i taget😥. Vi får inte hälsa på honom heller då hans värden är så dåliga. Varje dag som går, är även en dag utan cellgifter eftersom hans kropp inte klarar av att få de just nu då han behandlas för så mycket annat. I min värld finns de inga andra alternativ än att han ska bli frisk och börja behandlas med cellgifter igen. Om det någon gång i livet är dags att be till högre makter, så är det nu🙏
 
(null)
 
Vad hade vi gjort utan dig?? Vår allas favorit och hjälte❤️ 

RSS 2.0