Hemma

2014-02-27 @ 22:24:00
10 flygningar och 57 dagar senare är vi på svensk mark igen.. blandade känslor. Ni som följt vår reseblogg har antagligen märkt att vi haft det helt stört bra på alla sätt! Kommer skriva mer om resan samt visa lite bilder som ni sett/inte sett när jag har tid. Tänkte också slänga upp lite bilder på saker och kläder jag köpt om jag får tummen ur till det. Har packat upp och städat rummet sen ja kom hem.. nackdelen med att resa. Har inte haft hemlängtan en enda gång under resan?? Måste varit för jag trivts så himla bra. Har inte heller tänkt på att jag har saknat min familj SÅ mycket som jag kände när jag såg dom? åå va skönt de va o krama om alla igen! Höll på o dö när frugan dök upp på rummet förut också, SOM jag saknat henne! 
 
Möttes av dödsgod mat när jag kom hem, hemmakvällsgodis(!!!), alla ♥-dag presenter och andra presenter. Mamma hade också plockat undan på mitt rum, bäddat sängen och gjort de fint när ja kom hem. HAr på riktigt världens finaste och bästa familj.  
 
Nog om resan i detta inlägg för nu måste jag fortsätta städa/greja/planera. Hade hoppats på att bota min jetlag lite men det verkar inte gå speciellt bra då jag är DÖDSTRÖTT. Kanske borde sova med tanke på att jag ska upp 04.50 inatt också för att flyga upp till Stockholm och Avicii! Kommer bli så himla roligt och åka till huvudstaden som jag konstigt nog aldrig har varit i, samt träffa alla mina fina tjejer igen. Och de ja inte träffar imorgon träffar jag på lördag för då FYLLER JAG 20! Blir min första helg i Sverige 2014 och är ganska säker på att den kommer bli svårslagen. 
 
Nu ska jag sova som en prinsessa i min gosesäng. Saknar dock redan min resepartner och sovkompis som jag levt med 24/7 i 2 månader. Tur att vi bara behöver vara utan varandra i mindre än 2 dygn innan vi ses igen!♥
 
 
 

RSS 2.0