2014

2014-08-09 @ 21:15:00
Såg nyss att jag har bloggat i ett år nu. Startade den 2 augusti efter mitt lilla blogguppehåll. Hade en annan stängd blogg/dagbok som jag hade från början av 2010 till februari förra året då Kevin sa att det var jättelätt att hacka den. Fick världsstress och tog bort den snabbare är snabbast eftersom jag skrev mina hemligaste hemlisar där hehe. Lite tråkigt nu eftersom det är roligt o gå tillbaka och se vad man gjort under åren! Ego som man är så läser man sin egna blogg typ 3 gånger om dagen. 
 
Minns iaf att jag tyckte att mitt liv sög hela början av förra året. 2013 måste nog vara det sämsta året everrrr även fast studenttiden vägde upp en del. Det hände så mycket tragiskt i mitt liv då haha men som tur är så räddade becca hela min sommar. Vi gick igenom så mycket tillsammans då och vi levde typ som sambosar haha. Åkte till henne när ja sluta vid 12 för att sedan åka till jobbet kl 7 dagen efter. Endast för att få snacka i någon timma innan vi somnade! Så såg mitt liv ut hela förra sommaren typ haha.. jobbade ihjäl mig och hängde med becca. Hade tröttnat på fotbollen också så de va inte heller kul och jag visste inte vad ja ville göra efter sommaren. Blev kvar på jobbet under hösten och gjorde världens spontanaste resa till asien med Sofie. Alltså ni fattar ejjjjjjjjj hur grymt vi hade det och jag vet att jag redan skrivit det men kommer göra det 100000 gånger till för det var verkligen livets resa. Lärde mig så mycket under dessa 2 månader och framförallt så lärde Sofie mig väldigt mycket. Hon fick mig att tänka helt annorlunda vilket jag är väldigt glad för och mina päron sa att jag kom hem som en helt ny person. Fick som ni förstår världens bästa start på 2014 och sen dess har året bara varit så jävla bra. Kom hem från Asien och åkte till Stockholm dagen efter och gick på Avicii med mina donnor. Från krogen till Arlanda för att flyga hem på natten eftersom jag fyllde TJUUUUGO dagen efter! Hade världens flippaste/grymmaste/mest perfekta födelsedag med världens bästa människor som jag inte sett på mer än 2 månader. 
 
Hade missat hela vintern och det var nu redan april och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra med mitt lilla liv. Innan, när folk frågade mig vad jag skulle göra så sa jag "jag ska resa" men nu var allt roligt över. Jag var trött på mitt dåvarande jobb eller jag var egentligen trött på att jobba över huvud taget. Sofie fick mig att vilja börja plugga men så kom bästis in i bilden och tvingade mig lämna ut CV i hela göteborg på min enda lediga dag den veckan. var heeelt rasande på henne eftersom de enligt mig var såååå onödigt och omöjligt att få jobb där men nu är jag glad att hon tvingade mig! 3 veckor senare ringde Topshop för en intervju och 1 vecka senare gjorde jag min första dag. Här blev det väldigt jobbigt då båda jobben krockade och jag typ fuckade allas scheman på Hafsten eftersom jag ville vara tillgänglig på Topshop. Jag jobbade 63 dagar irad och alla trodde jag skulle gå in i väggen haha. Insåg själv att det inte funkade och fick säga upp mig från mina goa tjejer som jag jobbat med i 5 år vilket var väldigt jobbigt. Under denna tiden så kom också min gosekille in i bilden så allt kom på en gång. Bara 3 veckor efter att jag gjort min första dag på Topshop så var jag lageransvarig. Fick sååå härligt arbetskompisar men såklart saknade jag mina haffetjejer också. 
 
Nu går jobbet går bara bättre o bättre hela tiden och jag har nu tillsammans med en tjej till ansvarat för butiken när vår boss varit på semester. Allt har gått så jävla snabbt och bra detta året så väntar bara på att något kommer skita sig snart. Hade så gärna velat ha studenten och allt roligt detta året för då hade allt varit helt komplett hittils. Nu väntas ändå Rhodos om någon vecka och sedan vill jag ut och göra en långresa igen. Denna gången är det mycket svårare med jobb eftersom jag vill ha kvar mitt ansvar när jag kommer hem och sen har jag lilla jocke o tänka på. Sen har vi det största problemet och det är att någon möblerar om Sofie hjärna till att I N T E börja plugga utan att åka ut på äventyr med mig igen! Sen vill jag flytta till Göteborg också så nu vet jag inte vad jag ska göra igen. Jobbigt liv man lever 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är fan helt otrolig, helvete vad grym du är

2014-08-09 @ 21:24:59
Postat av: Bästis

Du ska flytta till Göteborg och hänga med mig varje dag å natt! LOVEU <3 väntar

2014-08-10 @ 00:47:30
Postat av: rebecca

bästa hjärtat <3

2014-08-10 @ 12:34:20
URL: http://jorebecca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0