Förra helgen

2018-06-10 @ 09:52:39
Trodde jag skulle leverera världens bakfylla på lördagen efter exmensfesten men ipren direkt på morgonen gjorde susen!! Eftersom vi i princip endast var på balkongen under fredagen var det inte speciellt mycket att städa dagen efter heller. Slängde lite skit och drog sedan till stranden eftersom det var 28 grder ute! Blev sol och bad tillsammans med grabbarna innan Sanna slöt upp i slutet av dagen. Tillslut joinade även Bexi och Maja oss! 
 
 
På söndagen åkte jag och Maja ut till Hafsten med grabbarna och solade o badade hela dagen! Var inte alls kul att åka därifrån och veta att man framöver endast kommer kunna åka till stranden på helger. Man har blivit lite bortskämd med lediga dagar nu under de senaste 10 veckorna jag har skrivit på uppsatsen. Lärarna kryddade ihjäl innan vi började skriva och sa att vi i princip inte skulle ha något liv under dessa 2,5 månader. Jag och Alexandra kände dock tvärtom, att vi aldrig haft de så soft. Har räknat ut att jag varit helt ledig i totalt 4 veckor av dess 10! Har dessutom jobbat 2 dagar i veckan på sportshopen sedan 1 mars så ni fattar ju själva hur glassigt vi haft det. Stranden varje dag! På kvällen kom sedan Sanna och Niclas hem till oss och käkade burgare och spelade risk. Perfekt avslut på veckan!
(null)
(null)
(null)
(null)Kommentarer
Postat av: Hemmarecept

Ser ut som en härlig helg! Kolla gärna in min blogg, idag bjuder jag på ett grymt gott asiatiskt recept! www.hemmarecept.blogg.se <3

2018-06-10 @ 11:26:41
URL: http://hemmarecept.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skräll att du får klong🤪😘

2018-06-10 @ 15:00:51
Postat av: emma

så skönt badväder

2018-06-10 @ 15:56:45
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0