IdređŸŽżâ›·

2018-04-06 @ 14:57:13
Förra mÄndagen Äkte jag, Jocke, Sanna och Niclas upp till Idre. Deras pÀron hade varit dÀr sedan lördagen och tanken var egeneligen att vi skulle Äka upp pÄ tisdagen. Blev klar med min hemtenta ganska snabbt vilket gjorde att vi Äkte vid ca 5 pÄ mÄndagen. Jocke och Niclas pappa fyllde Är samma dag vilket var en av anledningarna till att vi Äkte sÄpas sent, sÄ att vi kunde överraska honom. Vi var uppe ca halv 1-1 pÄ natten men han blev vÀldigt överraskad sÄ det var roligt. Det innebar Àven en extra skiddag för oss, winwin liksom.
 
Det jobbiga var sÄklart att Äka ifrÄn morfar nÀr jag visste att han var sÄ dÄlig. Vi trakasserade sköterskorna pÄ nÀl  med frÄgor om hur stabil han var osv eftersom jag inte tÀnkte Äka om lÀget var kritiskt. Han var sÄ jÀvla risig nÀr han kom till nÀl pÄ torsdagskvÀllen sÄ det kÀndes skit att vi skulle Äka just veckan dÀrpÄ. Jag hade redan bestÀmt mig för att inte Äka med om det inte blev nÄgon förbÀttring pÄ hans vÀrden innan mÄndagen. PÄ morgonen meddelade mamma mig att hans vita blidkroppar hade fyrdubblats frÄn att i princip ha varit pÄ den lÀgsta nivÄn de kan vara. Detta kÀndes sÄklart skönt men man var ju orolig för all annan skit som han hade drabbats av. DÄ de andra vÀrdena ocksÄ hade gÄtt upp lite sÄ bestÀmde vi tillsammans att jag skulle Äka med och att mamma skulle ringa mig om situationen blev vÀrre/akut, och att jag dÄ skulle Äka hem direkt. Tvingade dock mamma ringa sköterskorna en extra gÄng precis innan vi lÀmnade uddevalla för att vara 100% sÀker pÄ att inget hade förÀndras. De mÄste tyckt att vi varit vÀrldens jobbigaste mÀnniskor haha. Detta gjorde sÄklart att jag aldrig kunde slappna av till 100% under resan men pratade med mamma varje dag dÀr hon uppdaterade mig om provsvar, besked och om lÀget i övrigt. Nu i efterhand Àr jag glad att jag följde med dÄ vi ÀndÄ inte fick besöka honom, men hade aldrig kunnat förlÄta mig sjÀlv om nÄgot hade hÀnt och jag inte hade hunnit hem i tid. 
 
PÄ tisdagen vaknade vi till strÄÄÄÄÄlande sol (precis som alla andra dagar). Vi tog en liten sovmorgon och var ute i backen ca halv 11. Var sÄ jÀvla hÀrligt att Äka skidor igen, de Àr verkligen en speciell kÀnsla assÄ. Och Idre assÄ, viiiiilket stÀlle. Av alla stÀllen jag varit pÄ sÄ Àr det bara Hemsedal som varit bÀttre. SÀlen Àr ocksÄ nice men gillade verkligen Idre. HÀr kommer lite bilder frÄn första dagen! (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0