En helg i malmö

2017-10-17 @ 21:44:25
I fredags åkte vi ner till Malmö och checkade in på hotell över helgen. Det första Jocke gjorde när vi kom fram var att vända upp och ner på sängarna och leta efter vägglöss:))) Pia fyllde 55 för några veckor sedan och fick då en helg i Malmö tillsammans med oss som present, kan man önska sig något bättre? På fredagen strosade vi runt på gatorna, kollade i affärer och bara hade det mysigt. Jag och Sanna lämnade svärföräldrarna och Jocke i en bar och kunde seda gå i affärer i lugn och ro haha! Kan ni fatta att det är första gången jag är i Malmö? Jag som älskar att resa har ju knappt rört mig utanför uddevallas gränser när det kommer till Sverige. 
 
På kvällen slöt även Niclas upp och så var hela ligan komplett inför helgen. Passade på att BADA då hotellrummet hade badkar, kan ni fatta den lyckan? Kände mig som en riktig king. På kvällen åt vi på en italiensk restaurang och jag beställde en hederlig carbonara.   
 
På lördagsmorgonen väntade det bästa med hela skiten; hotellfrulle!!! När jag hade ätit upp, var proppmätt och hade slukat ca 4 efterrätter såg jag VÅFFELJÄRNET som jag heeeelt hade missat? kände bara??????!!!!!!! Efter frukosten tog vi tåget till Köpenhamn där jag inte heller varit innan. Vi gick en sväng genom stan innan vi gick bort till Christiania. Vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar inför det stället, men det var ju absolut inte så som jag föreställt mig iallafall haha! Vi hamnade mitt på puscher street där de stod och sålde cannabis i små stånd helt öppet. Folk stod med 3 spliffar i munnen och rökte som skorstenar och kändes som man gick in i en vägg. Man kunde knappt andas av all rök och det var riktigt äckligt. Hade velat ta maaaasssssaaaa bilder där inne men eftersom det är fotoförbud så fick jag ta lite smygbilder ibland hehe. Fick dock ingen innifrån själva gatan, men fick en bild på ingången till gatan iallafall. 
 
Efter Christiania gick vi till en stor matmarknad vid hamnen innan vi vandrade bort till Nyhavn. Där blev det lite fotografering och väteskapaus innan vi intog affärerna! Köpte totalt 2 par skor, en kjol och ett par brallor under resan. Kvällen avslutades sedan med en köddebit som satt mer än fint. 
 
 
På söndagen vaknade jag upp med träningsvärk i båda benen?:):):) tog mig ner till frullen och åt såklart våååfffffla och extra allt. Var mätt och belåten när vi lämnade frukosten och Malmö. En riktig toppenhelg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0