Förintelsens minnesdagđŸ–€

2017-01-27 @ 22:52:42

Kalas igen🎈

2017-01-27 @ 22:47:18

Shit vad mycket firande det har varit det senaste, och om lite mer Àn en vecka fyller Wilma ocksÄ! Idag har vi varit hos pappa och haft slÀktkalas. TrÀffar nÀstan aldrig pappas slÀkt förutom farmor, utan det blir endast nÀr nÄgon fyller jÀmt. SÄ det var trevligt!


Idag har jag ocksÄ rotat fram mina skidklÀder frÄn vinden. PÄ onsdag Äker jag nÀmligen med jockes familj till klÀppen. Har inte Äkt skidor pÄ 4 Är nu, sÄÄÄ trÄkigt. NÀr jag och Jennie var smÄ sÄ var vi i fjÀllen varje Är, har lovat mig sjÀlv att införa den traditionen igen nÀr jag skaffat mig ett ordentligt jobb! DÄ blir det en solresa pÄ sommaren, en Thailandsresa pÄ vintern och en skidresa, visst lÄter de som en bra plan?


Glossybox nr 2

2017-01-27 @ 14:10:14

Utöver detta sĂ„ fick jag Ă€ven 2 rabattkoder, bla 20% pĂ„ janekoenig.seđŸ€—


👭

2017-01-26 @ 22:25:24

IkvĂ€ll har jag myst med min alldeles egna favorit. En riktig bĂ€stiskvĂ€ll❀


Lovie🌾💞

2017-01-25 @ 22:42:23

Femtio

2017-01-25 @ 22:21:46

Idag fyller min Àlskade pappa 50Är! Det firades med kÀk pÄ kvarterskrogen dÀr jag syndade och Ät vitlöksbröd till förrÀtt(sÀmsta gluten ever). Var drömmmmgott, har inte Àtit de sedan jag och Jocke var i London tror jag? Syndade dÄ ocksÄ. Till huvudrÀtt blev det black and white som Àven de, var drömmgott.


Det blev en vĂ€ldigt trevlig kvĂ€ll och Ă„terigen, grattis till pappi pĂ„ din speciella dag!đŸŽˆâ€


Halva tiden i skolan Àr över!!!

2017-01-24 @ 22:28:54

Idag fick vi tillbaka vÄr juridiktenta. Det blev ett VG och dÀrmed Àr halva tiden i skolan klar(!!) Hur sjukt Àr inte de?


För övrigt sĂ„ har dagen bjudit pĂ„ en tuff dag i skolan. Vi har 2 jobbiga Ă€mnen just nu med mycket inlĂ€mningar, redovisningar, gruppuppgifter och tentor. Vi Ă€r dessutom i skolan mĂ„n-fre, 9-16 nĂ€stan varje dag. Sjukt trĂ„kigt alltihop om ni frĂ„gar mig. KĂ€nner verkligen hur jag börjar tappa motivationen till att plugga. KĂ€nns precis som i gymnasiet dĂ„ jag i 1an fick alla MVG, i 2an hĂ€lften VG/MVG och i 3an hĂ€lften VG/G om inte Ă€nnu fler G haha.. det gĂ„r bara utför. Var inte ens lite nervös inför förra tentan och det kĂ€ndes inte riktigt som att jag brydde mig nĂ€r jag skrev den heller. KĂ€nde mig dock vĂ€ldigt sĂ€ker efter den, men blev lite orolig nĂ€r vi pratade om den i efterhand och jag hade gjort en miljon slarvfel. Men som sagt sĂ„ gick det bra Ă€ndĂ„. Detta Ă€r dessutom den enda kursen jag lĂ€ser (förutom c-uppsatsen tror jag?) som ger 15hp istĂ€llet för 7,5. Detta gör att man kan sĂ€ga att jag nu fick VG "i tvĂ„ kurser". Visst Ă€r de nice?đŸ€“


KvĂ€llsmat med en donnađŸœ

2017-01-23 @ 21:20:04

🎉🎊🎈

2017-01-22 @ 19:56:01

IgĂ„r var det slĂ€ktkalas för Leah! Jag och Jocke var lite sena eftersom jag jobbade, men det vĂ€ntades god mat och goda efterrĂ€tter nĂ€r vi kom. Lilla Ă€lsklingen var sĂ„klart superglad hela dagen/kvĂ€llen och fick massssssa paket. 


NĂ€r alla slĂ€ktingar och kompisar hade Ă„kt sĂ„ stannade jag och Jocke kvar och spelade poker och drack lite tillsammans med Jennie, Pontus och Pontus kompisar frĂ„n Göteborg. Blev en vĂ€ldigt trevlig kvĂ€ll, spontant Ă€r bĂ€stđŸ˜»

Dör 1000 gĂ„nger om varje gĂ„ng jag ser henne. Utan tvekan VÄRLDENS sötaste bebis💙💙💙


Favorit

2017-01-22 @ 15:37:19

I fredags fick jag Ă€ntligen trĂ€ffat min favorit igen! Pizza, götta, tjöt och my pony, kan man ens önska sig en bĂ€ttre kvĂ€ll? kan inte fatta att Jocke trĂ€ffade Sofie för första(!!!) gĂ„ngen i fredags. Vi har liksom varit tillsammans i mer Ă€n 2,5 Ă„r, helt sjukt Ă€r det. 


1 Ă„r 🎈

2017-01-19 @ 19:08:19

Idag fyller min favorit 1 Ă„r!!❀ Kan inte fatta att det har gĂ„tt ett helt Ă„r sedan hon kom till oss. Nu kan hon till och med stĂ„ sjĂ€lv och Ă€r sĂ€ker pĂ„ att dom första stegen kommer nĂ€r som helst. 


Idag har vi kĂ€kat semlor(vissa med HELA nyllet) och öppnat paket! Vi hade ett litet firande för plutten idag pĂ„ den stora dagen och sĂ„ blir det mer i helgen! DĂ„ blir det masssssa paket 🎁🎁


đŸŒŸâœšđŸ’«â­ïž

2017-01-18 @ 23:17:54

En hÀrlig dag

2017-01-17 @ 19:47:29

Idag har jag varit ledig frĂ„n skolan och hade verkligen sett fram emot en sooooolig dag och en lĂ„ngpromenad. Jobbade ju lĂ„ngpass bĂ„de lör och sön plus att jag var i skolan hela dagen igĂ„r sĂ„ har inte fĂ„tt ta del av de fina vĂ€dret för fem jĂ€vla öre. SĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„klart har det varit supermolnigt hela dagen idag haha! Jag och Maja gick Ă€ndĂ„ en lĂ„ngpromenad förut, och trots att det inte var sol sĂ„ var det Ă€ndĂ„ sĂ„Ă„ skönt att komma ut lite. NĂ€r vi vandrat klart sĂ„ köpte vi med oss varsin sallad frĂ„n cactuz och Ă„kte hem till Maja. DĂ€r blev det film och sofflĂ€ge i nĂ„gra timmar innan jag drog och trĂ€na.


Nu har jag precis kollat klart 12 repetitionsfilmer som lĂ€raren la ut idag. Vi började en ny kurs igĂ„r, externredovisning som Ă€r en fortsĂ€ttningskurs pĂ„ en annan redovisningskurs jag lĂ€ste för 1,5 Ă„r sedan. IgĂ„r började hon babbla om periodisering det första hon gjorde, vilket Ă€r det svĂ„raste momentet i hela förra kursen?? Som om man skulle komma ihĂ„g de efter 1,5 Ă„r😍👌 blev sĂ„ irriterad. Men nu efter filmerna sĂ„ tror jag att jag har fĂ„tt grepp om det igen! Imorgon börjar Ă€ven vĂ„r fortsĂ€ttningskurs pĂ„ marknadsföringen, Ă€r sĂ„ otaggad pĂ„ den. Gillar inte att lĂ€sa 2 kurser parallellt i 10 veckor, tycker det Ă€r mycket bĂ€ttre att lĂ€sa en 5-veckorskurs i taget istĂ€llet.


SöndagshĂ€ng hos Julia och Alex 🍕

2017-01-16 @ 16:41:04

Glossybox nr 1

2017-01-14 @ 15:25:23

Primer, lÀppstift, lÀppbalsam, handkrÀm och en ögonskugga!


🌼-kvĂ€ll

2017-01-13 @ 23:35:32

En dag i Göteborg

2017-01-13 @ 23:02:35

Idag Ă„kte jag och Jennie till Göteborg och strosade runt hela dagen. Vi fick bĂ„da shoppat en del och hade det vĂ€ldigt mysigt. Inte ofta vi systrar gör sĂ„dana hĂ€r saker sĂ„ det var vĂ€ldigt uppskattat frĂ„n bĂ„das sida!❀


Done and done

2017-01-12 @ 19:35:01

Idag skrev jag min juridiktenta. Var egentligen klar efter 2h men satt en timma till och kollade igenom allt osv, nÄgot jag aldrig brukar orka göra annars haha. Det kÀndes bra iallafall sÄ vi fÄr hoppas pÄ att det gick bra.


Eftersom jag blev klar sĂ„ himla snabbt sĂ„ hann jag Ă€ven trĂ€na efterĂ„t. Hade egentligen velat gĂ„ pĂ„ GRIT cardio releasen men kom 5 min för sent.... Gick pĂ„ sprint releasen istĂ€llet och den var vÀÀÀÀldigt nice. 

KÀnner mig sÄ lÀttad över allt just nu. Har ingenting att plugga pÄ, Àr ledig tills pÄ mÄndag (ska dock jobba lÄngpass hela helgen), och jag kan Àntligen kolla serier med gott samvete haha. Detta Àr lajvet


Summering av Ă„ret

2017-01-12 @ 19:24:16
Januari: Vaknade 1 januari 2016 efter ett roligt och lyckat nyÄr hemma hos Gadd med massa trevligt folk. Jag hade 2 jobbiga tentor i början av januari som jag pluggade pÄ morgon-kvÀll under hela julen, kÀnslan nÀr dessa var klara och godkÀnda Àr obeskrivlig<3 Den 19 föddes min Àlskade systerdotter som jag sÄ stolt över, Àr gudmor till! 6 dagar senare fyllde farsgubben Är och det firades med god mat och paket. Hade Àven en reunion med mina 2 topshopfavoriter efter en vÀldigt lÄng tid ifrÄn varandra nÄgon dag senare. Januari avslutades med ett besök frÄn Elsa, som liksom alla andra utgÄngar med henne, spÄrade hahah!
 
 
Februari: I februari fick jag tillbaka mina tvÄ tentor som jag skrev om hÀr över, och min första termin i skolan var dÀrmed avklarad. Wilma fyllde 10 vilket firades med discobowling med en miljon ungar. Tacoligan bokade en resa till Kreta och var ute och kÀkade nÄgra gÄnger i februari. Firade alla hjÀrtans dag med min Àlskade pojk. HÀlsade pÄ en del ute pÄ Hafsten och umgicks med mina tjejer. KÀkades en jÀvla massa pizza under denna mÄnad. Februari avslutades med att förtids-fira bÄde mig och Alex med en som alltid, SUPERLYCKAD fest. 
 
 
Mars: 1 mars, Ärets viktigaste dag och min alldeles egna födelsedag. Dagen firades med mina babes med god mat pÄ Kerstins. Det Àr verkligen vÀrdelöst att fylla mitt i veckan. Hade mÄnga mys-helger med mina tjejer under denna mÄnad. Jennie och Pontus förlovade sig. Det var nÄgra fina vÄrdagar i mars som jag bla spenderade med Sofie och Becca. Efter att inte ha shoppat en enda sak sedan jag började plugga sÄ rustade jag upp garderoben ordentligt efter ett besök i Göteborg tillsammans med Julia. PÄsken kom vilket resulterade i utgÄng. 
 
 
April: I april var det ocksÄ nÄgra fina vÄrdagar, blev en del "promenader" med Sienna<3. Uteserveringarna plockades fram och det blev nÄgra fikadejter pÄ lejas. Vi var ute och kÀkade med MQ-gÀnget efter ett lyckat Är. Min dator som totalt fuckade ur, gjorde mig helt cparg sÄ mÄnga gÄnger i april. Bodde i princip pÄ Elgigantens serviceavdelning. Det blev mÄnga besök i Scandinavium, lyckades fÄ biljetter till alla viktiga matcher. Den 24 tog frölunda SM-GULD!!!!!!!!! Var pÄ vattenpalatset med Wilma och Gadd. Hade spelkvÀll med tjejerna. Firade av ytterligare en tenta med tapas i trollhÀttan tillsammans med mina klasskompisar. April avslutades med Valborg som blev en succé.
 
 
Maj: Vi var pÄ en del fotbollsmatcher och Ärets första grillning Àgde rum hos Maja tillsammans med jocke och grabbarna. Fick nÄgra riktigt fina soldagar i maj dÄ jag brÀnde mig rejÀlt. Hade picknick med gadd och becca pÄ svenskholmen, dÀr vi satt tills klockan var nÀrmare 12 pÄ natten. Min kÀra syster fyllde 25 Är. En ledig dag spenderades med Becca i lysekil, en med Sabrina i Göteborg och en med Ebba i trollhÀttan. Ellen gjorde sitt sista pass pÄ jobbet, supertrÄkigt. Jag och Jocke blev hembjuda till Alex och Julas nya lÀgenhet för första gÄngen. Bokade en resa till London. Gick knappt ut nÄgot denna mÄnad, men hade en drinkkvÀll pÄ Butlers med tjejerna iallafall haha. Jag och gadd var pÄ mycket fotbollsmatcher. 30 maj firade jag och jocke 2 Är tillsammans<3.
 
 
Juni: 1 Juni hÀngde jag och Becca pÄ hafsten en solig dag, vi invigde Àven den nya poolen tillsammans med repan-tjejerna. Jag och Julia + grabbarna hÀngde pÄ stranden nÄgra dagar. 3 juni gick jag pÄ sommarlov, kan ej beskriva kÀnslan(!!). Hade överlevt 1 Är av skolan samt 4 tentor pÄ engelska som jag var lite orolig över(som jag dessutom fick högsta betyg i allihop hehe). Jag, Gadd, Nico och Jullan hejade fram Sverige pÄ Rimnersvallen. Matilda fyllde 22 vilket firades med en rolig utgÄng. Den 5 var det dop för Leah och samma kvÀll spenderade jag med jocke och grabbarna pÄ sjön. Började sommarjobba. Den 16 Äkte jag och Jocke till London, en toppenresa pÄ alla sÀtt. Solid Sounds första dag var nog en av Ärets höjdpunkter. Dagsfyllan med EM-match pÄ omrÄdet och hela kvÀllen bara rockade fett. HÀngde med HÄkan som kom hem till Uddevalla och hÀlsade pÄ. VÄr sista midsommarafton ever firades i sommarstugan, saknar sÄ mycket<3. MidsommarkvÀllen firades i Olofs förÀldrars hus, sjukt lyckad kvÀll. Midsommardagen spenderades pÄ Tanumsstrand. Denna helgen var utan tvekan en av sommarens höjdpunkter. Jag och Widde gjorde Àven premiÀrturen med motorcykeln. 
 
 
Juli: 1 och 3 fyllde Widde och mamma Är, vilket firades med god mat pÄ stars and stripes. Den 2 var det inflyttningsfest hos Jullan, sjukt rolig kvÀll! Den 3 bar det av till KolmÄrden, lÀtt en av sommarens höjdpunkter. Campinglivet och allt var bara sÄ jÀvla mysigt under dessa dagar. Min bÀstis fyllde Är vilket firades i Lysekil med en lyckad kvÀll. GrillkvÀllarna hos Gadd tog fart. Tacoligan drack drinkar pÄ Kerstins en fin kvÀll och dagen efter spenderade vi dagen pÄ Hafsten med sol och bad. Den 13 juli kommer jag nog aldrig glömma, det var dagen vi fick veta att min Àlskade morfar hade drabbats av cancer. Har pÄ riktigt aldrig varit sÄ ledsen i hela mitt liv. Resten av juli var vÀldigt jobbig dÄ allt var sÄ nytt och det enda man gjorde var att vÀnta pÄ nya besked hela tiden. I slutet av juli hade jag iallafall en vÀldigt go dag pÄ smögen med Kopp och Becca. Var Àven hos bÀstis i Lysekil och fick tÀnka pÄ annat. VÀrldens bÀsta vÀnner!
 
 
Augusti: Lina kom Àntligen hem efter en alltför lÄng tid i frankrike!!! wiiieee. Var pÄ grillfest med fam helmér + Ehnberg. Morfar ramlade och bröt benet :(, hÀlsade pÄ honom en del pÄ nÀl<3. HÀngde pÄ matmarknaden pÄ torget. Spenderade en natt i Sofies sommarstuga i Grebbestad. Dessa 2 dagar var sÄ jÀvla nice. Jag och jocke blev hembjudna till Sanna och Niclas. Den 12 var det dags för KRETA. sÀger bara, vilken resa! Dagen efter vi kom hem frÄn Grekland kÀkade jag och Julia frukost pÄ smögen, en skaldjursplateau som var drömmm. SÄg Àven hitta doris 2 som man vÀntat pÄ ca halva livet. 
 
 
September: 1 sep och skolstart! Efter en vĂ€ldigt fin sommar var det tillbaka till verkligheten. Morfars cellgiftsbehanlingar varvades med operation av ben, rehab och allt vad det innebar. Umgicks extra mycket med mormor under denna tid och hĂ€lsade pĂ„ morfar sĂ„ mycket jag kunde<3. Umgicks med hĂ„kan dĂ„ hon var hemma i Uddevalla igen. Becca fyllde Ă„r vilket firades med Pinchos. Hade första myskvĂ€llen i Majas fina nya lya. Åkte land och rike tillsammans med Gadd för att kolla pĂ„ Jocke och Kevins fotbollsmatcher. Hade Jobbfest med krĂ€ft-frossa(!). Återupptog den (bortglömda) Ă„rliga kakfrossan med tjejerna. Tog med morfar pĂ„ lite Ă€ventyr sĂ„ han fick komma ut lite. Var pĂ„ krĂ€ftskiva hos sofia, en vĂ€ldigt rolig kvĂ€ll! Jag och Jocke var ute o kĂ€kade med Jennie o Pontus, första gĂ„ngen utan Leah. 
 
 
Oktober: Oktober började sĂ„ himla bra. PĂ„ fredagen var Sabrina i Uddevalla och hĂ€lsade pĂ„ mig, och dagen efter kom Jennifer och hĂ€lsade pĂ„. Mina 2 favvisar som jag saknar sĂ„ mycket och som jag trĂ€ffar alltför sĂ€llan. Kanelbullens dag utnyttjades till max. Club-brooklyn kvĂ€llen pĂ„ mortens var sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ jĂ€vla rolig. Emma var och hĂ€lsade pĂ„ och kvĂ€llen var SÅ kul. Spyr av tanken pĂ„ att vi dansade hela kvĂ€llen sĂ„ var serri typ svettig samt att man var kvar tills dom tĂ€nde ljuset?:) frĂ€sh man var!:) snyggt av oss!:). Hade pyjamasparty hemma hos maja med öppet arkiv. Spenderade en lördag hos bĂ€stis i gbg med kĂ€k pĂ„ Hardrock och hockey pĂ„ kvĂ€llen. HĂ€lsade pĂ„ my pony i trollis 2 gĂ„nger denna mĂ„nad<3
 
 
November: MĂ„naden började med ett besök frĂ„n hĂ„kanbrĂ„kan!! Amanda kom ÀÀÀÀÀÀÀntligen hem frĂ„n Australien!!! Jag fĂ€rgade hĂ„ret för första gĂ„ngen sedan innan sommaren. Gjorde pricktest och var allergisk mot allt. Var ute och kĂ€kade en del denna mĂ„nad. Jordens finaste vovve blev jĂ€ttesjuk över en helg :( börjar nĂ€stan grĂ„ta av tanken pĂ„ hur det hela var. Åkte med henne till veterinĂ€ren, dĂ€r dom var 99% sĂ€kra pĂ„ diskbrĂ„ck och skickade hem oss igen dĂ„ det skulle lĂ€ka med antiflammatoriska sprutor. Nu i efterhand vet vi att Sienna hade behövt akutopereras den dagen för att hon skulle ha en chans:( VARFÖR Ă„kte vi bara inte till göteborg direkt. Den 25 pĂ„ sjĂ€lvast black friday var vi tvungen att avliva henne dĂ„ diskbrĂ„cket hade spritt sig och höll pĂ„ att göra henne förlamad i hela kroppen:((. Det vĂ€rsta Ă€r att jag aldrig fick sĂ€ga hejdĂ„ till henne, dĂ„ jag trodde hon skulle komma hem igen. I november kom Ă€ven den första snön och jag, jocke och Wilma fick en dag i pulkabacken. Lina fyllde Ă„r vilket firades med kĂ€k pĂ„ Kerstins. Gadd och Lina förtidsfirades och det blev en lyckad kvĂ€ll. 
 
 
December: 1 december och min soulmates födelsedag. Dagen till Àra firades med kÀk pÄ pinchos med vÄra boys. Har alltid tyckt att december gÄr sÄ snabbt, men iÄr har det varit en tung mÄnad. Saknar vÄr vovve sÄ mycket. I december passade jag Leah helt sjÀlv för första gÄngen i flera timmar. Börja kÀka grazax. Julbakade hos mormor&morfar. HÀlsade pÄ bÀstis i Göteborg. Hade julbord/jobbfest. Maja löste julfrukost pÄ tredje advent. Var pÄ jul pÄ Liseberg med hela familjen. Fick min nÀra-döden-attack av grazaxen. Julmyste hemma hos Sofia med kÀk+julklappslek+jacuzzi. Gick pÄ jullov. Firade uppesittarkvÀll, julafton, nyÄr och alla dagar dÀrimellan.
 
 
Jag Àr glad över allt roligt jag fÄtt uppleva detta Äret tillsammans med mina Àlskade vÀnner och familj. Det bÀsta av allt Àr sÄklart att jag blev moster<3 men för övrigt sÄ har det varit ett av mina sÀmsta Är nÄgonsin. Kommer alltid förknippa 2016 med att morfar blev sjuk och att vi fick avliva Sienna. Dessutom har det nog varit det sÀmsta Äret för hela vÀrlden pÄ lÀnge. Alla terrorattentat, flyktingkrisen och presidentvalet.... usch! Skönt att det Àntligen Àr över.

Onsdag

2017-01-11 @ 16:11:22
Idag tog jag lite sovmorgon, eller aa jag gick upp vid 8 istÀllet för 7. Idag Àr det dagen innan tenta, dvs jag repeterar endast allt inför imorgon. Det kÀnns som att jag har koll pÄ det mesta sÄ hoppas inte lÀraren dummar sig nu. 
 
La ifrÄn mig grejerna redan vid 2 och ringde sedan banken som jag satt i telefon med i 1,5h. Har lÀst lite de senaste om att de "flesta" tror att marknaden kommer bli lite osÀker 2017. Eftersom jag rÀknar med att jag och Jocke kommer flytta ihop inom ett Är sÄ ville jag sÀkra upp mina fonder dÄ jag hade 100% aktier i alla 3 och dom kunde variera med typ 2000 +/- pÄ en natt. Jag som har vÀrldens beslutsÄngest nÀr det kommer till val av storlek i affÀrer, var nog deras jobbigaste kund pÄ lÀnge hahah. Pratade först med en kille och sa typ "men hur hade du gjort" ca 3 gÄnger och han svarade varje gÄng "som jag sa sÄ fÄr jag inte sÀga det!:)" vÀnligt men bestÀmt som man brukar sÀga. Tjejen hade lite mer förstÄelse och efter 50min kunde jag bestÀmma mig för att placera om min största fond sÄ att den nu endast styrs av rÀntemarknaden(fonder) istÀllet för aktier. De andra 2 lÀt jag vara kvar som aktier. Blev ca 30-70 som jag hade rÀknat med innan! Placerade Àven om mitt pensionssparande till mitt investeringssparande, Àndrade spar i ppm och öppnade ett till investeringssparande. Har tÀnkt pÄ detta vÀldigt lÀnge sÄ kÀnns skönt att det Àr fixat nu. SÄnt som man alltid skjuter upp!
 
Nu ska jag snart dra och trÀna, kolla pÄ Sofias match och sedan avsluta kvÀllen tillsammans med tjejerna.
 
 
Hahahaha vilken chef 

En kvĂ€ll hos Julia 🌳

2017-01-09 @ 22:51:49

Idag var det Àntligen GRIT release! Man tröttnar ju lite pÄ passen efter nÄgra mÄnader, och trots att dom kör gamla releaser ibland sÄ Àr det alltid kul nÀr det kommer nytt. Var sÄklart lika jobbigt som alltid!


EfterÄt Äkte tvÄ trötta tjejer ut till Julia dÀr det stod mat pÄ bordet nÀr vi kom. Supergott(!) och det var lÀngesedan vi 3 hÀngde sÄ det var mysigt att tjöta av sig lite!


De senaste

2017-01-08 @ 15:48:39

Med tanke pÄ att jag tentapluggar som en dÄre för tillfÀllet sÄ hÀnder det inte speciellt mycket vare sig hÀr eller i mitt liv. I fredags gick jag upp tidigt och pluggade, jobbade i 5h, pluggade nÀr jag kom hem och hÀngde med Jocke resten av kvÀllen. IgÄr var jag faktiskt med tjejerna pÄ kvÀllen. Vi kÀkade tacos och spelade spel!


Idag var jag uppe innan 7 och pluggade i nĂ„gra timmar innan jag skulle möta upp bĂ€stis pĂ„ torp vid 11. Nu har vi sagt hejdĂ„ för nĂ„gra mĂ„nader😱 kommer sakna sĂ„ mycket<333

Nu Ă€r jag Ă€ntligen klar med dagens plugg! Ska busa lite med Leah som Ă€r hĂ€r och ikvĂ€ll ska jag pĂ„ bio!😄


Fira körkort!!! 🚗

2017-01-05 @ 21:58:28

Nu har jag precis kommit hem frĂ„n lite kĂ€k pĂ„ pinchos! Alma tog körkort igĂ„r(!) vilket sĂ„klart skulle firas!🌟


Kan inte fatta att det Àr -15 grader ute!!!! Bokstavligt talat dör nÀr jag gÄr utanför dörren.


â€ïžđŸ’šâ€ïžđŸ’šâ€ïžđŸ’šâ€ïž

2017-01-03 @ 21:29:48

18🎈

2017-01-03 @ 20:50:08

Nu har jag precis kommit hem frĂ„n min kĂ€ra kusins kalas. Snacka om jobbigt att fylla 29 december nĂ€r man bara vill ta körkort och dra till krogen dirrrrrr de Ă„ret man fyller 18! Nu kan hon vara glad resten av livet att fylla sent pĂ„ Ă„ret iallafall!💃


Reunion

2017-01-02 @ 23:44:58

Idag tajmade Ă€ntligen jag och filledutten! Vi har försökt fĂ„ ihop en dag sedan hon kom hem frĂ„n USA, men det har varit heeelt omöjligt nu med jul, nyĂ„r och alla mellandagar. IkvĂ€ll blev det en dejt pĂ„ Harrys!! Var sĂ„ roligt att höra om hennes resa, blir sĂ„ avundsjuk. Men framförallt var det roligt att trĂ€ffa henne igen ❀❀ det kĂ€nns som att det var sĂ„Ă„ lĂ€ngesedan, men samtidigt som att det var igĂ„r. Skönt att hon Ă€r hemma igen iallafall!


Har nog aldrig varit med om 3h som gĂ„tt sĂ„ jĂ€vla fort som förut nĂ€r vi satt och tjötade?? PĂ„ riktigt det var helt stört. Vi blev stressade nĂ€r typ alla bord reste sig upp samtidigt frĂ„n restaurangen och drog? Vi trodde att dom stĂ€ngde haha sĂ„ vi fick ju ocksĂ„ dra och hann inte ens prata klart. Men det ger oss bara en bra anledning till att ses snart igen😄


Tentaplugg och en julgrisđŸ·

2017-01-02 @ 22:52:24

Idag var det dags att ta tag i trĂ€ningen igen. Blev ett hĂ€rligt grit pass dĂ€r jag mest kĂ€nde mig som en julgris som hoppade omkringđŸ€“ hoppas det gjorde nĂ„gon nytta iallafall. 


Det Ă€r sĂ„ skönt att bryta av med ett trĂ€ningspass nĂ€r man sitter och tentapluggar hela dagen! Nu Ă€r det ca 1,5 vecka kvar till tenta och det kĂ€nns vĂ€ldigt bra faktiskt. KĂ€nner mig förberedd och har till och med tackat ja till en del jobbpass under veckan. Tror jag lyckas fĂ„ ihop allt Ă€ndĂ„! Det Ă„terstĂ„r att se😃


NyĂ„rđŸŸâœš

2017-01-01 @ 16:39:07

Hade inga som helst förvĂ€ntningar pĂ„ gĂ„rdagen dĂ„ vi knappt hade planerat nĂ„got alls. I vanliga fall Ă€r det sĂ„ vĂ€ldans mycket fix och trix inför nyĂ„r men i Ă„r lĂ€t vi det bara lösa sig. Helt plötsligt hade vi 4 alternativ pĂ„ kvĂ€llen haha, har nog aldrig hĂ€nt innan pĂ„ nyĂ„r. 

Vi kĂ€kade trerĂ€tters hemma hos Julia och kollade pĂ„ stans fyrverkerier frĂ„n hennes balkong. Hann Ă€ven med lite lekar innan hela kvĂ€llen hade swishat förbi(!) och det var dags att Ă„ka till Jocke. DĂ€r spelade vi beerpong, massa andra spel och hade en vĂ€ldigt rolig och bra kvĂ€ll! Tredje Ă„ret Irad som jag och Jocke firar nyĂ„r tillsammans❀ 


RSS 2.0