Tisdag

2017-12-05 @ 20:56:30
Hellllooooo alla fans! Denna veckan började inte på bästa sätt då jag fick en spyattack i skolan igår???? Vet inte om ja skrev de här sist gång det inträffade, men det var några veckor sedan. Fick åka hela vägen hem med rutan nere (stackars jesper som frös ihjäl då de var -4 grader ute) för att överleva bilturen. Precis som sist gång räckte det med 4h sömn för att vara fit for fight igen!
 
Bockade av sista muntliga seminariet idag i krediträtten vilket betyder att 4/6 kurser är finiiiiito! Börjar se slutet på denna intensiva höstterminen och c-uppsatsen närmar sig, uuhhh. Är ledig från skolan ons, tors, fre denna veckan så får hoppas att de lägger ut några case från PWC som jag ska försöka ta, är ju först till kvarn hehe. Annars ska jag försöka komma ikapp med beskattningen där vi upprättar deklarationer för alla associationer och dess delägare, precis lika tråkigt som det låter. 

(null)

Nu ikväll tog jag, Jennie och Leah en tur upp till gamlingarna. Mormor hade slängt ihop pannkakor till oss och sedan blev det fika framför handbollen. Vissa hade mer energi än andra ☝️☝️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0