💑💗

2015-11-30 @ 22:09:44
Idag har vi lagat mat, kollat serier och bara myst! Jag fick Ă€ven blommor dagen till Ă€ra!!💏 Nu ikvĂ€ll har vi ocksĂ„ hjĂ€lpt min syster att flytta in i hennes och Pontus nya lĂ€genhet! Dom flyttar ju hem till Uddevalla frĂ„n Göteborg nu nĂ€r ungen snart ploppar ut. TĂ€nk att jag snart blir moster???? SĂ„ sjukt💗💗💗

1,5 Ă„r

2015-11-30 @ 16:27:15
Idag Ă€r det vĂ„ran dag och jag Ă€r sĂ„ glad att jag har dig! Min fina kille vad jag Ă€lskar dig!❀

Lördagsmys

2015-11-29 @ 13:31:11


GĂ„rdagen💃🎈

2015-11-28 @ 14:59:31
IgĂ„r firade vi Gadd i förskott som fyller Ă„r pĂ„ tisdag! Trots att det inte var sĂ„ mycket folk ute sĂ„ hade vi kul Ă€ndĂ„!💃Kan inte ens minnas nĂ€r vi var ute pĂ„ en fredag senast??? Idag Ă€r det skönt iallafall för nu har vi hela helgen kvar!


SpectređŸŽ„

2015-11-26 @ 20:34:33


Hahah vilken kvĂ€ll!!🙌

2015-11-25 @ 22:30:30


Ledig dag 👏

2015-11-25 @ 18:13:41
Idag har jag varit ledig frĂ„n skolan sĂ„ imorse pluggade jag lite, Ă„kte sedan upp till min kĂ€ra mormor och Ă„t lunch och sedan trĂ€ffade jag tjejerna för en catchup. Det Ă€r alltid sĂ„ mysigt med mina goa tjejer! 
 
Nu vÀntar jag pÄ Jocke och sedan ska vi ner till stan för att kÀka + kolla pÄ nÄgon stand-up tillsammans med Niclas och Sanna! Blir nog kul!

GĂ„rdagens mys

2015-11-24 @ 17:18:20


Helg

2015-11-21 @ 22:32:09
HEllo! IgĂ„r var jag, Gadd och Jocke och kollade fotboll i Agneberg hela kvĂ€llen och idag har jag jobbat. SĂ„ segt med 2 jobbhelger irad nu.. var svinlĂ€ngesen jag var ledig frĂ„n bĂ„de jobb och skola sĂ„ börjar bli lite trött. Efter jobbet fick jag i alla fall köpt mig en nyĂ„rsklĂ€nning sĂ„ det Ă€r ju skönt o slippa tĂ€nka pĂ„ de mer. TĂ€nk att det snart bara Ă€r 1 mĂ„nad kvar tills de Ă€r nyĂ„r??? DĂ€refter Ă„kte jag hem till Julia sĂ„ vi har myst hela kvĂ€llen med massa godis och fotboll! Kom pĂ„ nu att jag glömt ta bilder........ vĂ€ldigt trĂ„kigt men hĂ€r fĂ„r ni en pĂ„ krubbet frĂ„n igĂ„r iallafall!


Danmark-Sverige 💙💛

2015-11-18 @ 12:03:15


-

2015-11-16 @ 22:18:25Sverige-Danmark 💛💙

2015-11-15 @ 19:17:19


❀

2015-11-14 @ 19:03:03


FrÄgor

2015-11-14 @ 10:57:41
Anonym Om:
Hur mÄnga bomberjackor har du?? FÀrg? Pris? VarifrÄn?
 
Svar: Jag har 1 svart frÄn MQ, 1 grön och 1 blÄ frÄn Topshop. Tror alla kostade 900 styck!
 
 
Anonym Om: 
Kom du in pÄ betygen eller högskoleprovet?:)
 
Svar: PĂ„ betygen :)
 
 
Anonym Om:
Hur ska du göra med studielÄn?:)
 
Svar: Den första terminen har jag valt att bara ta CSN's studiebidrag men vi fĂ„r se hur det bli efter jul osv. Är ju skönt o slippa lĂ„n men det Ă€r fan inte kul o leva fattig. och dĂ„ menar jag FATTIG.
 
 
Anonym Om:
Vilken locktÄng anvÀnder du för att fÄ sÄnna korkskruvar?:)
 
Svar: FÄr sÄnna skruvar ibland nÀr jag varit ute i regnet och hÄret sedan har torkat igen! Annars anvÀnder jag OBH Nordicas röda locktÄng :)
 
Anonym Om:
Hur mycket pengar la du pÄ din första asienresa och hur mycket pÄ den andra? :)
 
Svar: Ca 30 000 styck!
 
 
Anonym Om:
Har du gÄtt ner nÄgot i vikt sen du blev gluten?:)
 
Svar: Jag gick ner 2kg första veckan men har nog gĂ„tt upp dom igen. Det var svĂ„rt att veta vad jag fick Ă€ta och inte i början sĂ„ dĂ€rför blev det att jag inte Ă„t alls typ. Är ju inte bara gluten utan Ă€r allergisk mot annat ocksĂ„.. fĂ„r ju bla inte dricka ren mjölk lĂ€ngre och lite sĂ„nt sĂ„ det var en del att hĂ„lla reda pĂ„ i början men det gĂ„r hyfsat bra nu tycker jag!
 
 
Anonym Om:
Vart Ă€r skorna ifrĂ„n?😍😍😍
 
Svar: De Àr frÄn Nelly :)
 
 
Anonym Om:
Åh var köper man de???đŸ˜±đŸ˜
 
Svar: Personalen fÄr bestÀlla frÄn Kevin Murphy! De stora pumparna Àr tyvÀrr inte till försÀljning för kunder utan de Àr till frisörerna egentligen.
 
 
Anonym Om:
Om du hade varit gravid nu, hade du gjort abort dÄ? lite personlig frÄga kanske men kul o veta :)
 
Svar: Ja det hade jag, vill absolut inte ha barn Àn. Jag ska plugga klart först och ha ett bra jobb! :)
 
 
Anonym Om:
Hej Anna! :) Har du tips pÄ vinglas man kan samla pÄ? Gynning kÀnns sÄ trÄkigt eftersom alla har det.. hoppas inte du samlar pÄ dom nu.. :p kram
 
Svar: Hej! :) Har egentligen ingen större koll faktiskt men jag sjÀlv samlar pÄ Eva Solo. Tycker dom Àr lite udda och vÀldigt fina. Gynning Àr ju ocksÄ fina men tycker precis som du sÀger, att alla har dem och de gör att de blir lite trÄkiga. 
 
 
Anonym Om:
Vad Àr det för behandling du gör?:)
 
Svar: Jag "tar bort" eller rÀttare sagt behandlar mina allergier genom bioresonansterapi. GÄr hos en tjej som mÀter energin i kroppen och sedan "utsÀtts"  man för vissa program typ. Lite svÄrt o förklara sÄ de som Àr intresserade fÄr googla pÄ de! 
 
 
Anonym Om:
Åh, kan du inte berĂ€tta mer om eran volontĂ€rresa? Tycker det Ă€r sĂ„ intressant nĂ€r du skriver om den och nu var det vĂ€ldigt lĂ€ngesedan. Hur tog ni kontakt med barnhemmet? Vad kostade den? fick ni bidrag frĂ„n skolan? vad fick ni göra? hur bodde ni? skulle du rekommendera andra att Ă„ka dit? Hur ofta jobbade ni/var lediga? Vet du hur gammal mĂ„ste man vara för att fĂ„ Ă„ka dit? Var ligger barnhemmet? Fick man vĂ€lja sjĂ€lv vad man ville göra eller var det ganska uppstyrt? :) Sorry för bombningen av frĂ„gor men Ă€r sugen pĂ„ att göra nĂ„got liknande sĂ„ behöver tips:) 
Ha en trevlig helg :) Kram!!
 
Svar: Jo absolut! Jag tror att vi satt och googlade tills vi hittade nÄgon bra organisation somt tog emot volontÀrer. Vi skickade sedan in ett formulÀr dÀr vi fyllde i lite uppgifter och sÄnt och sedan blev vi "godkÀnda". Sedan fick vi ett brev med lite beskrivning om volontÀrcentrat, nÀr de skulle plocka upp oss pÄ flygplatsen osv men annars fick vi ta reda pÄ det mesta sjÀlva faktiskt. Vi letade upp folk pÄ fb som varit pÄ stÀllet innan och skrev och frÄgade en del. DÀr fick vi nog mest hjÀlp skulle jag vilja sÀga. Egentligen visste vi inte sÄ mycket nÀr vi Äkte ivÀg och jag hade aldrig vÄgat Äka ivÀg idag med sÄ lite information haha. NÀr vi kom fram var det ingen pÄ flygplatsen som vÀntade pÄ oss (som det var sagt) eftersom de tagit fel pÄ dagarna och trodde vi skulle komma dagen innan. Vi hade inte heller nÄgot telefonnummer till dem och det var min första gÄng jag var i Thailand och Felicias andra sÄ vi hade ju 0 koll haha. Slutade med att en liten thai stod och halvskrek feeuulishhahaaa efter 2 timmar och sedan löste han allt för oss! ThailÀndarna Àr ju sÄ hjÀlpsamma och snÀlla sÄ om man nÄgon gÄng kan sÀga att allt löser sig, sÄ Àr det i Thailand! 
 
Vi betalade sammanlagt 17.000 för de 15 dagarna. Tror vi betalade 4500 för att bo pÄ sjÀlva volontÀrcentrat och sedan var det ju flygbiljetter för 7000. Sedan levde vi som kingar deluxe nÀr vi kom ifrÄn buschen pÄ helgerna och Äkte in till Bangkok och ut till Koh Samet. Det Àr fan jobbigt att bo sÄ avskuret frÄn allt som vi gjorde, med ödlor och spindlar pÄ vÀggarna och endast myggnÀt som skydd för fönstrena. VÄra godispÄsar som vi hade med frÄn Sverige var helt invaderade av myror och andra smÄ Àckliga djur sÄ nÀr vi vÀl kunde passa pÄ att lyxa till det sÄ gjorde vi verkligen det hehe. Vi fick inget bidrag alls frÄn skolan förutom matersÀttning för 1000kr som kom typ 3 mÄnader senare. 
 
PĂ„ grund av en jĂ€ttestor översvĂ€mning som de hade haft ett Ă„r tidigare sĂ„ var typ allt förstört pĂ„ barnhemmet sĂ„ 2012 var ett uppbyggnadsĂ„r. Allt skulle mĂ„las om, en mur skulle byggas, staket skulle mĂ„las, vi skulle lĂ€gga cement och ja, det fanns en miljon saker att göra som fortfarande inte var renoverat. Killarnas sovsal lĂ„g ju "uppe i luften" , dvs man gick upp pĂ„ en hög stege och dĂ€r gick man sedan in i en typ gympasal med massa trasiga och smutsiga madrasser som de sov pĂ„. Dessutom fanns det inte inte ens madrasser till alla, inte ens till hĂ€lften sĂ„ det var hemskt att se. Det jag skulle komma fram till var att det var hĂ„l i golvet pĂ„ flera stĂ€llen sĂ„ man fick ju se vart man satte fötterna haha.. sĂ„ ja, du kunde i princip göra/bygga/mĂ„la/greja med vad du ville. Barnen och Phil, vĂ„r guide, var sĂ„Ă„Ă„ nöjd med allt man bidrog med. Vanligtvis jobbar man typ 8-16, mĂ„n-fre och sedan fĂ„r man hitta pĂ„ vad man vill pĂ„ eftermiddarna och helgerna. Kan Ă€ven meddela att man jobbar utomhus i Thailand och dĂ€r finns det inte direkt nĂ„gon aircondition sĂ„ vi höll fan pĂ„ att dö av vĂ€rmeslag flera gĂ„nger och man har aldrig svettats pĂ„ riktigt förrĂ€n man har upplevt dehĂ€r assĂ„ hahah. Man bodde pĂ„ ett volontĂ€rcentra ca 20 min frĂ„n barnhemmet, dvs Ă€nnu mer in i buschen..... Man fick sova med barnen 1 gĂ„ng under veckan för att "testa pĂ„" om man ville men annars var det vĂ„ra bungalows pĂ„ centrat som gĂ€llde. Barnhemmet och centrat ligger i Singburi, 3 timmar frĂ„n Bangkok rakt in i landet. Jag hade rekommenderat ALLA att göra en sĂ„dan hĂ€r sak! Det hjĂ€lper sĂ„ mycket och man kĂ€nner sig verkligen som en bĂ€ttre mĂ€nniska haha. Jag Ă€r SÅ NÖJD över att ha gjort det och skulle som sagt gĂ€rna vilja hĂ€lsa pĂ„ vĂ„ra smĂ„ barn igen.
 
Som ett sista svar sÄ vet jag tyvÀrr inte hur gammal man mÄste vara men vi hade precis fyllt 18 och vi var yngst sÄ antar att det Àr 18! Detsamma!! :)
 

Fredag den 13💀

2015-11-13 @ 18:37:06
Dagen började med att det flög ner en stor jÀvla spindel frÄn den grejen som skyddar mot solen i bilen(?!) Eller den Äkte ner via spindelnÀtet vilket var Ànnu Àckligare och det blev kaosets morsa i bilen för varken jag eller Fredrik vÄgade ta bort den. DÀr hÀngde den o dingla samtidigt som jag höll pÄ att köra i diket pga odjuret. Under förelösningen spillde sofia sedan ut hennes gröna dricka över hela sig och i pausen hade nÄgon snott ca 5 ytterjackor? Hur tattigt Àr inte de dÄ??? Min var inte en av dom som TUR var men vilken dÄlig start pÄ dagen det blev haha.
 
Tur att det Ă€ndrades för senare trĂ€ffade jag Dutten som fick mig pĂ„ bĂ€ttre humör! Vi tjötade som att vi inte hade sett varandra pĂ„ 7 Ă„r vilket var behövligt! Varje gĂ„ng jag ser henne sĂ„ tĂ€nker jag pĂ„ vĂ„r volontĂ€rresa vi gjorde till Thailand 2012. Den resan Ă€r jag faktiskt vĂ€ldigt stolt över och vĂ„ra smĂ„ kidz skulle jag gĂ€rna vilja hĂ€lsa pĂ„ igen. Hur coolt Ă€r det inte att vi gjorde den resan om man tĂ€nker efter? 10/10! 🌟🌟
 

✋

2015-11-12 @ 20:08:41


Chokladens dag

2015-11-11 @ 17:09:33
Ledig idag, schööönt. TÀnkte stÀda garderoben imorse men insÄg att den verkligen sÄg ut som skit och dÄ blev det inte nÄtt med nÄtt. Har istÀllet fÄtt pluggat lite, gjort lite Àrenden i stan, varit pÄ gymmet och sedan har jag bara slappat hemma hela dagen.
 
Älskar att gĂ„ i skolan igen fast Ă€ndĂ„ inte hehe. Det Ă€r sĂ„ skönt med alla korta/lediga dagar vi fĂ„r, Ă€ven om man nĂ€stan alltid har nĂ„got att plugga pĂ„ sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ skönt att slippa jobba lĂ„nga pass. Skulle ju dock inte skadat med en lite bĂ€ttre lön men det Ă€r ju bara att vĂ€nja sig för sĂ„hĂ€r jĂ€vligt kommer det vara i 3 Ă„r.
 
Idag Àr det dessutom min dag, dvs chokladens dag vilket sÄklart ska firas<333

Gött hĂ€ng med favoriter 💁

2015-11-10 @ 19:18:45


Fotbollsgalanmode

2015-11-09 @ 21:47:58


Bowling med ligan🎳

2015-11-09 @ 21:08:15


MĂ„ndag

2015-11-09 @ 12:22:25
Varit pÄ behandling nu pÄ morgonen och har tydligen backat i processen pga cpstressad förra veckan. Aja finns ju inte sÄ mycket att göra utan fÄr bara ta det chillpill i fortsÀttningen sÄ löser det sig nog. Var Àven pÄ gymmet efter och fick en kram av stÀderskan<333 vi blev ju bundisar nÀr jag trÀnade vid 6 pÄ morgonen innan jobbet nÀr jag jobbade pÄ Topshop. Var ju nÀstan alltid bara vi 2 dÀr dÄ och nu har jag inte sett henne pÄ typ ett halvÄr! Hon tyckte jag trÀnade alldeles för lite sÄ nu Àr det vÀll dags att komma igÄng pÄ riktigt nu nÀr skolan har lagt sig ocksÄ. HÀr fÄr ni en bild pÄ min vita pÀrla som jag glömt visa er!


En mysig dag🌿

2015-11-08 @ 17:30:09
Idag har jag och pappa varit hos farmor och Ă€tit middag och sedan hĂ€lsat pĂ„ farfar uppe i de djupa skogarna. Han har en sĂ„n fin gĂ„rd!! TrĂ€ffade Ă€ven min faster och min kusin som nu blivit 6 Ă„r(!) TĂ€nk att jag bara trĂ€ffat henne ca 3 gĂ„nger innan? Hur sjukt. Det blev iallafall en go familjedag sĂ„hĂ€r pĂ„ farsdag❀

Fars dag❀

2015-11-08 @ 17:13:54


Lever💁

2015-11-07 @ 15:18:37
Hej kompisar! Nu Ă€r jag livs levande igen efter tvĂ„ veckor med bara massa PLUGG. Har under denna tid bockat av 5 examinerande uppgifter samt 2 tentor. Ena tentan gjorde jag i onsdags och den andra gjorde jag imorse. KĂ€nns sĂ„ JÄVLA skönt att slippa ha de hĂ€ngandes över sig och nu hoppas jag bara pĂ„ att bĂ„da blir godkĂ€nda! I onsdags fick jag veta att jag klarade hemtentan frĂ„n helvetet vilket Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ skönt. Nu kĂ€nns det vĂ€ldigt bra med skolan och det kĂ€nns som att jag har valt rĂ€tt, trots att det Ă€r vĂ€ldigt tufft under tentaperioder. 
 
Till nĂ„got roligare som hĂ€nt under dessa veckor sĂ„ köpte jag faktiskt en ny bil igĂ„r! Är sĂ„ jobbigt envis nĂ€r jag fĂ„r för mig nĂ„got och denna gĂ„ngen var det att jag ville ha en VIT bil och nu stĂ„r en vit skönhet hemma hos mig.
 
 
Nu kom jag precis hem frĂ„n Ă„rets viktigaste Haifmatch dĂ€r min stjĂ€rna gjorde mĂ„l!🌟 Det Ă€r en bra dag idag!

Of all the books in the world, the best stories are found between the pages of a passport

2015-11-03 @ 19:10:01

Kevin var ocksÄ med igÄr:)

2015-11-01 @ 16:55:34


GĂ„rdagen💃

2015-11-01 @ 16:51:01


Frölunda-BrynĂ€sâ€ïžđŸ’š

2015-11-01 @ 16:50:28
IgĂ„r var jag pĂ„ Frölunda-BrynĂ€s med mina systrar och Widde!🌟 Det var Ă„rets movembermatch som spelades och det var Ă€ven första gĂ„ngen jag sĂ„g en match live denna sĂ€songen! Kan inte fatta att dom förlorade, hĂ€nder ju aldrig nĂ€r jag Ă€r dĂ€r o kollar?:P var nog en dĂ„lig dag för hela Göteborg med tanke pĂ„ att IFK inte heller vann🙄


4 sötisar frĂ„n i fredags 🕾🎃

2015-11-01 @ 16:50:08


RSS 2.0